Μεγάλα ατομικά ρεκόρ από τις Ειρήνη Βασιλείου και Ισαβέλλα Κοτσαχείλη

Η Ειρήνη Βασιλείου πραγματοποίησε σήμερα πολύ καλή παρουσία στα 800 μ. στο μίτινγκ του Όρντιγκεμ και δικαιώθηκε για την επιλογή της να κάνει την μετάβαση στο αγώνισμα.

Η πρωταθλήτρια των 400 μ. τερμάτισε την απόσταση σε 2.03.83 και πέτυχε μεγάλο ατομικό ρεκόρ. Η αθλήτρια την περσινή σεζόν έτρεξε την απόσταση σε 2.06.77, ενώ το χειμώνα έφτασε στη νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με 2.07.18. Η έμπειρη αθλήτρια με τη σημερινή της εμφάνιση έδειξε πως έχει το περιθώριο να κυνηγήσει ακόμη καλύτερες επιδόσεις.

Η Βασιλείου αγωνίστηκε σε αργή σειρά και δεν είχε τον συναγωνισμό που θα της επέτρεπε να σημειώσει έναν ακόμη καλύτερο χρόνο. Η αθλήτρια κατέλαβε την όγδοη θέση στο σύνολο των σειρών.

Στο ίδιο μίτινγκ αγωνίστηκε και η Ισαβέλλα Κοτσαχείλη που πέτυχε την 5η επίδοση όλων εποχών στα 3.000 μ. στιπλ. Η αθλήτρια του Σταύρου Καρρέ πραγματοποίησε πολύ καλή παρουσία, αφού διένυσε την απόσταση σε 9.58.21 και άφησε στην ιστορία το 10.17.80, που ήταν το ρεκόρ της από πέρυσι. Η αθλήτρια κατέλαβε την έκτη θέση στο αγώνισμα. Παράλληλα έδειξε πως τη φετινή σεζόν είναι σε θέση να τρέξει ακόμη γρηγορότερα την απόσταση. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών ο Γιώργος Σταμούλης ήταν 34ος με 8.53.67.

Κατεβάστε την εφαρμογή