Μεγάλη βολή από τον Άγγελο Μαντζουράνη στη σφυροβολία Ανδρών Κ20

Με τον ιδανικό τρόπο ξεκίνησε το πρωινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Ρίψεων Μανώλης Μανωλόπουλος στην Τρίπολη, αφού ο Άγγελος Μαντζουράνης σημείωσε μία εξαιρετική επίδοση στη σφυροβολία Ανδρών Κ20.

Ο αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου ήταν νικητής στο αγώνισμα με βολή στα 78,30 μ., που είναι νέο ατομικό του ρεκόρ και δεύτερη επίδοση φέτος στην Ευρώπη στην κατηγορία του. Ο νεαρός αθλητής διανύει εξαιρετική σεζόν, αφού είναι σταθερός σε μεγάλες βολές. Το προηγούμενο ρεκόρ του, ήταν 77,15 μ. από φέτος. Στο ίδιο αγώνισμα ο Γιώργος Παπαναστασίου πέτυχε 73,65 μ. κι έδωσε κι αυτός συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις της σεζόν. Ο αθλητής του Γιώργου Κουκουβιτάκη έχει ατομικό ρεκόρ από φέτος 74,44 μέτρα. Ο Σοφοκλής Κουβεδάκης ήταν τρίτος με 66,96 μ. επίδοση κοντά στα 67,00 μ., που είναι το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20.

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των Γυναικών Κ20, πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε η Βαλεντίνα Δρακοπούλου που με με 62,98 μ. με τη σφύρα κορασίδων.

Η Μαρία Μαγκούλια αρχίζει και βρίσκει το ρυθμό της, αφού ήταν νικήτρια σήμερα στη σφαιροβολία με 15,07 μ. και νέο φετινό ρεκόρ.

Ο Άγγελος Μοδιανάκης μετά τη βολή στα 55,00 μ. στα Τοφάλεια πέτυχε σήμερα 54,21 μ. κι επιβεβαίωσε την καλή του κατάσταση και μαζί το όριο για το Ευρωπαϊκό της Ιερουσαλήμ

Αποτελέσματα

Διαβάστε ακόμη για την επανεμφάνιση του Κυριαζή και τις υπόλοιπες παρουσίες στην Τρίπολη

Κατεβάστε την εφαρμογή