Μεγάλη συμμετοχή στους αγώνες “Τάσος Ξένος”

Με μεγάλη συμμετοχή, υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και έντονο συναγωνισμό πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη (17/6) οι 21οι Αγώνες Στίβου «ΤΑΣΟΣ ΞΕΝΟΣ», που διοργάνωσε ο Γ.Α.Σ. Χολαργού προς τιμήν του Τάσου Ξένου, θεμελιωτή του στίβου στην πόλη του Χολαργού.

Η διοργάνωση, που έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός για τον ελληνικό κλασικό αθλητισμό, είναι ενταγμένη στο επίσημο αγωνιστικό καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ και της World Athletics, προσελκύοντας κάθε χρόνο αθλητές και αθλήτριες υψηλού επιπέδου από όλη τη χώρα.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν περισσότεροι από 500 αθλητές και αθλήτριες από 50 συλλόγους της Ελλάδας και της Κύπρου, προσφέροντας πλούσιο θέαμα και σημειώνοντας ιδιαίτερα αξιόλογες επιδόσεις.

Οι 21οι Αγώνες «ΤΑΣΟΣ ΞΕΝΟΣ» επιβεβαίωσαν για ακόμη μία χρονιά τη δυναμική του συλλόγου και τη σημαντική θέση που κατέχει η διοργάνωση στον ελληνικό στίβο, αποτελώντας μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού και της νέας γενιάς αθλητών.

Τα αποτελέσματα

Κατεβάστε την εφαρμογή