Μεγάλη συμμετοχή στο σεμινάριο της Επιτροπής Επιμόρφωσης στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη έγινε την Παρασκευή (22/3) το δεύτερο επιμορφωτικό σεμινάριο της χρονιάς για τους δρόμους ταχύτητας.

Την πρώτη εισήγηση με θέμα: “σπριντ και σκυτάλες” έκανε η συντονίστρια του τομέα ταχυτήτων και σκυταλοδρομίας, Ιωάννα Σιώμου, ενώ ακολούθησε η παρουσία με τίτλο: “αρχές ανάπτυξης της ταχύτητας σε ένα μακροχρόνιο προγραμματισμό”, από την καθηγήτρια ΤΕΦΑΑ του Α.Π.Θ., Φωτεινή Αραμπατζή.

Το σεμινάριο, που διοργάνωσε η Επιτροπή Επιμόρφωσης της Ομοσπονδίας, έγινε στην αίθουσα Τύπου του Καυτατζογλείου σταδίου και βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τους ανθρώπους του στίβου που το παρακολούθησαν. Προπονητές, αθλητές, φοιτητές, στελέχη του αθλητισμού, καθώς και πανεπιστημιακοί καθηγητές ήταν ανάμεσα σε αυτούς που το παρακολούθησαν. Το σεμινάριο συντόνισε η πρόεδρος της επιτροπής και μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ Βούλα Παχατουρίδου, ενώ παρέστη και ο ταμίας του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Λιούμπας και ο ομότιμος καθηγητής του Α.Π.Θ. και τέως μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ, Σπύρος Κέλλης.

Με το τέλος των εισηγήσεων τόσο η κ. Σιώμου όσο και η κ. Αραμπατζή απάντησαν σε σειρά ερωτήσεων από το κοινό. Ο αθλητικός κόσμος της Θεσσαλονίκης αγκάλιασε και τίμησε με την παρουσία του το σεμινάριο και έδειξε τον δρόμο και για άλλες δράσεις τόσο στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, όσο και στην επαρχία.

Το επόμενο σεμινάριο της Επιτροπής Επιμόρφωσης θα γίνει σε συνεργασία με το ΕΟΚΑΝ και θα γίνει διαδικτυακά (Παρασκευή 29 Μαρτίου, 20:00).

Κατεβάστε την εφαρμογή