Μεγάλη συμμετοχή στο διαδικτυακό σεμινάριο σφαιροβολίας

Μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον είχε το διαδικτυακό σεμινάριο Σφαιροβολίας, το οποίο διοργάνωσε η Ομοσπονδία το Σάββατο (3/12).

Ο Γιάννης Μπαρλής, ο Γιώργος Μποτσκαριώβ και ο Ανέστης Καλτσίδης παρακολούθησαν τον περασμένο Οκτώβριο σεμινάριο της ΕΑ για τη σφαιροβολία με τη συμμετοχή διακεκριμένων τεχνικών, τις εισηγήσεις των οποίων παρουσίασαν το Σάββατο (3/12) στους συναδέλφους τους.

Το διαδικτυακό σεμινάριο είχε μεγάλη ανταπόκριση αφού μετείχαν σε αυτό περισσότεροι από 80 προπονητές από την Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ μέσα από τις παρουσιάσεις δόθηκε η ευκαιρία για εποικοδομητική συζήτηση για θέματα που αφορούν στην προπονητική διαδικασία και τον τρόπο προσέγγισή της.

Τις παρουσίες έκαναν οι τεχνικοί Γιάννης Μπαρλής (μίλησε για τον προπονητή Paolo Del Soglio) και Ανέστης Καλτσίδης (παρουσίασε το πρόγραμμα του προπονητή Paul Wilson), τον γενικό συντονισμό είχε ο τομεάρχης ρίψεων Χρήστος Παπαδόπουλος, ενώ την ευκαιρία να συμμετάσχει στη διαδικασία είχε και ο τομεάρχης αλμάτων, Γιώργος Πομάσκι.

Κατεβάστε την εφαρμογή