Μεγάλη συμμετοχή στην εορταστική ημερίδα του ΣΕΔΑΣ Περάματος

Παρουσία 500 και πλέον αθλητών και αθλητριών – ηλικίας από 5 έως και 13 ετών – από 10 Σωματεία της Αττικής, διεξήχθη η εορταστική ημερίδα στίβου «Χριστούγεννα 2022» που διοργάνωσε ο ΣΕΔΑΣ Περάματος, με συνδιοργανωτή την Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Περάματος. Η ημερίδα, όπως είχε προγραμματιστεί, διεξήχθη το πρωινό της 4ης Δεκεμβρίου 2022 στο Δημοτικό Στάδιο Περάματος, υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ και κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες. Οι εκατοντάδες γονείς και συγγενείς των παιδιών που έλαβαν μέρος στους αγώνες, απόλαυσαν τα παιδιά τους αγωνιζόμενα μέσα σε ένα στολισμένο από δεκάδες μπαλόνια στάδιο και κάτω από τους ήχους των Χριστουγέννων.

Οι τρεις πρώτοι νικητές των αγωνισμάτων του προγράμματος έλαβαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα, ενώ αναμνηστικά διπλώματα δόθηκαν σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.

Στους αγώνες συμμετείχαν με αντιπροσωπεία αθλητριών και αθλητών τα σωματεία: Α.Ο. Μεγάρων, Α.Ο. Σπύρος Λούης, Α.Ο. Ερμής Νίκαιας, ΓΣ Κερατσινίου, ΓΣ Άθλος Κερατσινίου- Δραπετσώνας, ΑΟ Αστέρας 90 Αιγάλεω, ΓΟΠ Γιάννης Παλάσκας, ΓΣ Σαλαμίνα, ΟΦΚΑ Περιστερίου και ΣΕΔΑΣ Περάματος.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους και την παρουσία τους στον χώρο του στίβου ο πρωταθλητής των 100 μ. Γιάννης Νυφαντόπουλος και η πρωταθλήτρια των 400 μ. Δέσποινα Μουρτά.

Κατεβάστε την εφαρμογή