Μεγάλη συμμετοχή μικρών παιδιών στα 1α Νεστόρεια στη Θεσσαλονίκη

Τα 1α Νεστόρεια έγιναν τη Δευτέρα (31/10) στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στη Θεσσαλονίκη και αποτέλεσαν μια ακόμη γιορτή του στίβου για παιδιά 7-12 ετών.

Το ενδιαφέρον για τη διοργάνωση ήταν μεγάλο και η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού πήραν μέρος περίπου 750 λιλιπούτειοι αθλητές και αθλήτριες από 21 σωματεία.

Τα μικρά παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα αγωνίσματα του στίβου και να δείξουν τα ταλέντα τους και τις δυνατότητες τους. Το παρών στη διοργάνωση έδωσε και η πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό Ελίνα Τζένγκο μαζί με τον προπονητή της Γιώργο Μποτσκαριώφ, η οποία τιμήθηκε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, που παρακολούθησε την προσπάθεια των μικρών αθλητών και αθλητριών.

Τους αγώνες διοργάνωσε το Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο με τον Σύνδεσμο Προπονητών Στίβου Βορείου Ελλάδος στο πλαίσιο εορτασμού του Αγίου Νέστορα, προστάτη αθλητών και προπονητών. Το παρών στους αγώνες έδωσαν μεταξύ άλλων το μέλος του συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ, Τασούλα Κελεσίδου, καθώς και η αντιπεριφερειάρχης και ολυμπιονίκης, Βούλα Πατουλίδου.

Κατεβάστε την εφαρμογή