Με τη Λαρίσα Ιαπικίνο η συνέντευξη Τύπου για το μίτινγκ Αλμάτων της Καλλιθέας

Η Λαρίσα Ιαπικίνο είναι το μεγάλο όνομα στο φετινό διεθνές μίτινγκ Αλμάτων της Καλλιθέας (Τετάρτη 15/5) και ήταν και το κεντρικό πρόσωπο, της συνέντευξης Τύπου, που παραχώρησαν σήμερα οι διοργανωτές στο στάδιο της Καλλιθέας.

Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες αθλήτριες στον πλανήτη στο μήκος και από τα ονόματα που θα πρωταγωνιστήσουν το καλοκαιρί στις κορυφαίες διοργανώσεις.


“Είμαι χαρούμενη που ξεκινάω τη σεζόν στον μίτινγκ Αλμάτων στην Ελλάδα σε μια χρονιά όπου το πρόγραμμα περιλαμβάνει σπουδαίες προκλήσεις όπως το Ευρωπαϊκό και οι Ολυμπιακοί”, είπε μεταξύ άλλων η κορυφαία Ιταλίδα αθλήτρια, που το καλοκαίρι θα διεκδικήσει το βάθρο των νικητριών σε Ρώμη και Παρίσι.

“Κορυφαίοι αθλητές ήρθαν και φέτος στη διοργάνωση. Είναι σημαντικό για εμάς πως οι αθλητές μας εμπιστεύονται. Το μίτινγκ είχε πέρυσι υψηλή βαθμολογία, την οποία ελπίζουμε πως θα διατηρήσουμε και φέτος”, είπε ο πρόεδρος του ΦΣ Καλλιθέας, Παναγιώτης Δημάκος. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης είπε:

“Στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια και συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις ως συνδιοργανωτές, μαζί με τον ΦΣ Καλλιθέας. Το μιτινγκ αλμάτων δίνει μία ακόμη αγωνιστική ευκαιρία στους αθλητές και στις αθλήτριες ενόψει των κορυφαίων διοργανώσεων. Καλή επιτυχία σε όλους”. Το παρών στη συνέντευξη Τύπου έδωσε και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Γιώργος Μαργωμένος και ο Γάλλος άλτης του μήκους Ερβάν Κονατέ.

Διαβάστε ποιοι αθλητές και αθλήτριες θα ξεχωρίσουν στο αυριανό μίτινγκ.

Δείτε συμμετοχές κι άλλες χρήσιμες πληροφορίες

Κατεβάστε την εφαρμογή