Με Τεντόγλου, Στεφανίδη και Τζένγκο το Diamond League της Λοζάνης

Τριπλή ελληνική παρουσία θα έχουμε στο Diamond League της Λοζάνης (30/6). Μίλτος Τεντόγλου, Κατερίνα Στεφανίδη και Ελίνα Τζένγκο δίνουν συνέχεια στην αγωνιστική δράση κόντρα σε σπουδαίους αντιπάλους στα αγωνίσματα τους. 

Ο Μίλτος Τεντόγλου (21.35 ώρα Ελλάδας) μετά την κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη που σημείωσε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ομάδων με τα 8,34 μ., ετοιμάζεται για ένα ακόμη δυνατό αγωνιστικό τεστ. Ο “χρυσός” Ολυμπιονίκης του Τόκιο θα αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων τον Ελβετό Σάιμον Εχάμερ (8,32 μ. φέτος), τον Ινδό Σρισανκάρ (8,41 μ. φέτος), αλλά και τον Ιταλό Ματία Φουρλάνι (8,24 μ. φέτος). O 25χρονος πρωταθλητής μας αγωνίζεται στο τρίτο κατά σειρά Diamond League μετά τη νίκη του Παρισιού και την τρίτη θέση στο Όσλο. 

Η Κατερίνα Στεφανίδη (21.06 ώρα Ελλάδας) θα πάρει μέρος στο τέταρτο κατά σειρά μίτινγκ της σειράς Diamond League. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του επί κοντώ έχει καλύτερη φετινή επίδοση στα 4,55 μ. από τον αγώνα της στη Ντόχα. Στο αγώνα της Λοζάνης θα τεθεί αντιμέτωπη με την Αμερικανίδα Κέιτι Μουν με 4,81 μ. φέτος, η Σλοβένα Τίνα Σούτεϊ (4,76 μ. φέτος), η Αυστραλή Νίνα Κένεντι (4,77 μ. φέτος), η Φινλανδή Βίλμα Μούρτο (4,75 μ. φέτος), αλλά και η Βρετανή Χόλι Μπράντσοου που θα κάνει τον πρώτο της αγώνα για φέτος. 

Η Ελίνα Τζένγκο (20.15 ώρα Ελλάδας) δύο ημέρες μετά την συμμετοχή της στο μίτινγκ της Οστράβα και τα 58,83 μ. που σημείωσε θα αγωνιστεί και στη Λοζάνη. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό θα τεθεί αντιμέτωπη μεταξύ άλλων με την Νορβηγίδα Σίγκριντ Μπόργκε που έχει την κορυφαία επίδοση για φέτος στον κόσμο με τα 66,50 μ., την Γιαπωνέζα Χαρούκα Κιταγκούτσι (65,09 μ. φέτος), την Αυστραλή Μακένζι Λιτλ (64,10 μ. φέτος), αλλά και την Βικτόρια Χάντσον από την Αυστρία (64,05 μ. φέτος). 

Το Diamond League της Λοζάνης θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3 στις 21.00.

Κατεβάστε την εφαρμογή