Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες, οι Κυκλάδες πήραν τη σκυτάλη για το 2023

Οι 33οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες ολοκληρώθηκαν στη Λήμνο με εκατοντάδες χαρούμενα πρόσωπα αθλητών και αθλητριών από τα νησιά του Αιγαίου.

Το διήμερο της γιορτής ολοκληρώθηκε με τον Έφηβο Χίου να αναδεικνύεται νικητής στη συνολική βαθμολογία και τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου να πανηγυρίζουν τη νίκη τους χορεύοντας, αγκαλιά με αθλητές απ΄όλα τα σωματεία που μετείχαν στους αγώνες.


Η παράδοση της σημαίας των αγώνων στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων


Οι αγώνες έγιναν με μεγάλη επιτυχία, καθώς η συμμετοχή από αθλητές και αθλήτριες ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, ενώ καταλυτική ήταν η στήριξη του Δήμου, που συντέλεσε στην έγκαιρη ολοκλήρωση των εργασιών στο στάδιο της Μύρινας.

Η ολοκλήρωσε των αγώνων σηματοδότησε αυτόματα και την έναρξη των ετοιμασιών για τους αγώνες του 2023. Η σημαία των αγώνων πέρασε στα χέρια του προέδρου της ΕΑΣ Κυκλάδων, Δημήτρη Πάππα, αφού οι αγώνες της επόμενης χρονιά θα επιστρέψουν σε ένα από τα όμορφα νησιά των Κυκλάδων.

Ο Έφηβος Χίου συγκέντρωσε 139 βαθμούς και αναδείχθηκε νικητής στους φετινούς αγώνες και έλαωε το βραβείο “Βασίλης Σεβαστής”, ενώ στη δεύτερη θέση ολοκλήρωσε ο Πανναξιακός με 105 και στην τρίτη η Ένωση Καζωνη – Κάλυμνος 2000 με 70.

Ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Ιάκωβος Πετσούλας, δίνει το βραβείο “Βασίλης Σεβαστής” στο πρώτο σωματείο της βαθμολογίας στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες

Δείτε τα αποτελέσματα της δεύτερης ημέρας

Διαβάστε ακόμη τι έγινε στο αγωνιστικό πρόγραμμα της πρώτης ημέρας

Κατεβάστε την εφαρμογή