Με ιστορικό ρεκόρ κλείνουν οι εγγραφές του 40ου Επετειακού Μαραθωνίου Αθήνας

Κέντρο του παγκόσμιου δρομικού κινήματος θα αποτελέσει η Αθήνα τη δεύτερη εβδομάδα του Νοεμβρίου, καθώς πάνω από 65.00 δρομείς από 140 χώρες θα κατακλύσουν τους δρόμους της Αθήνας και της Αττικής για να συμμετάσχουν σε όλες τις αποστάσεις στον φετινό 40ο Μαραθώνιο (11-12/11).

Οι αρχικές προσδοκίες ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο αφού περισσότεροι από 20.000 δρομείς θα σταθούν στην ιστορική γραμμή εκκίνησης στο Μαραθώνα. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης, που στα 42,195 μ. θα συμμετάσχει τόσο μεγάλος αριθμός αθλητών και αθλητριών όλων των αγωνιστικών επιπέδων.

Η συμμετοχή στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας αποτελεί παραδοσιακά τον διακαή πόθο δρομέων από όλο τον πλανήτη. Η συμπλήρωση των 40 χρόνων από την πρώτη διοργάνωση έδωσε επιπλέον κίνητρο στους δρομείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που επιδίωξαν να σταθούν στη γραμμή εκκίνησης του φετινού αγώνα και να συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Για λίγες ακόμη ημέρες θα παραμείνουν ανοιχτές οι εγγραφές στα 10χλμ. και στον Φοιτητικό αγώνα 10χλμ., ενώ παράλληλα το επόμενο διάστημα θα παρουσιαστεί το επετειακό μετάλλιο των 40 χρόνων.

Κατεβάστε την εφαρμογή