Με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον το συνέδριο και το Γκαλά της ΕΑ στο Ταλίν

Στο Ταλίν της Εσθονία θα στραφούν τις επόμενες ημέρες τα βλέμματα των φίλων του στίβου.

Οι εργασίες του συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου (ΕΑ) και το Gala της ανάδειξης των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του 2022 είναι στην ατζέντα το επόμενο τριήμερο.

Οι εργασίες του συνεδρίου ξεκινούν την Πέμπτη (20/10) με θέματα που αφορούν στο αγωνιστικό πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς και κυρίως στη νέα πλατφόρμα της παγκόσμιας ομοσπονδίας, που θα φιλοξενήσει συνολικά το καλεντάρι του 2023.

Οι εργασίες του συνεδρίου, θα συνεχιστούν και την Παρασκευή με διάφορες θεματικές ενότητες. Την Ομοσπονδία μας θα εκπροσωπήσει ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Γιώργος Γιατρουδάκης, ο διευθυντής αγώνων Ανδρέας Γκόγκας και ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου. Το παρών στο συνέδριο θα δώσει και ο ειδικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτης Δημάκος, με την ιδιότητα του μέλους της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου.

Το βράδυ του Σαββάτου (22/10) θα γίνει το Γκαλά της ΕΑ, στη διάρκεια του οποίου θα ανακοινωθούν οι κορυφαίοι σε Άνδρες και Γυναίκες, αλλά και στην κατηγορία του ανερχόμενου αθλητή και αθλήτριας εκεί όπου η χώρα μας έχει δύο φιναλίστ. Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι μαζί με τον Μόντο Ντουπλάντις και τον Γιάκομπ Ινγκεμπρίτσεν στην τελική τριάδα των Ανδρών και διεκδικεί τον τίτλο του κορυφαίου, σε μια χρονιά όπου έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και κατέκτησε σπουδαίους τίτλους. Στις τρεις κορυφαίες της Ευρώπης στην κατηγορία της ανερχόμενης αθλήτριας είναι η Ελίνα Τζένγκο. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης του ακοντισμού διεκδικεί τον τίτλο μαζί με τις Τόπιτς και Μπρους.

Το Γκαλά θα μεταδοθεί ζωντανά σε livestreaming μετάδοση από το κανάλι της ΕΑ στο Youtube.

Κατεβάστε την εφαρμογή