Μαρία Κάσσου

Η Μαρία Κάσσου αναδείχθηκε το “Πρόσωπο του μήνα” για τον Απρίλιο στην ψηφοφορία που έγινε στα social media της ομοσπονδίας.

Η νεαρή πρωταθλήτρια κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού, που την επιβράβευσε για τη νίκη της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των 10.000 μέτρων.

Είναι πολύ όμορφη πρωτοβουλία με το πρόσωπο του μήνα. Είναι μια ευκαιρία για επιπλέον προβολή για εμάς έτσι ώστε να μας γνωρίζουν καλύτερα οι φίλαθλοι”, είπε η Κάσσου αρχικά για την ανάδειξη της ως πρόσωπο του Απριλίου και συνέχισε: “Η νίκη μου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των 10.000 μ. ήταν μια καλή εμφάνιση και χαίρομαι που είχε αναγνωρίσει στο κοινό”.

Η 19χρονη πρωταθλήτρια επέστρεψε από την προετοιμασία της στο Καρπενήσι όπου έγινε σε πολύ καλό κλίμα: “Η προετοιμασία πήγε πολύ καλά και είχαμε όλες τις ανέσεις. Το κλίμα ήταν πολύ ομαδικό, αφού ήμασταν αρκετοί αθλητές της εθνικής ομάδας”.

Η αθλήτρια που γυμνάζεται με τον Σταυρό Καρρέ θα αγωνιστεί το ερχόμενο Σάββατο στο Διασυλλογικό στα 1.500 μ., ενώ δεν αποκλείεται να πάρει μέρος και με την ομάδα 4Χ400 μ. προκειμένου να δώσει βαθμούς στον σύλλογο της, τον Παναξιακό.

Η αγωνιστική συνέχεια θα δοθεί στο διεθνές μίτινγκ της Καρλσρούη (20/5) όπου η Κάσσου θα αγωνιστεί στα 5.000 μ.: “Αυτός ο αγώνας θα μας δώσει μια εικόνα για το που βρισκόμαστε και σε αυτό το αγώνισμα προκειμένου να αποφασίσουμε εάν θα αγωνιστώ τελικά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στα 5.000 μ. ή στα 10.000 μέτρα”.

Κατεβάστε την εφαρμογή