Λάμψη Ολυμπιακών Αγώνων στη γιορτή των αθλητών

Η γιορτή των αθλητών τα είχε όλα! Σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα τρεις μεγάλες μορφές του ελληνικού αθλητισμού θέλησαν να δώσουν κίνητρο αλλά και να μοιραστούν τις δικές τους εμπειρίες με τους αθλητές και αθλήτριες που θα κυνηγήσουν την πρόκριση τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού!

Ο Λάμπρος Πάπακώστας και η Βούλα Πατουλίδου (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Η Βούλα Πατουλίδου, η Νίκη Μπακογιάννη και ο Λάμπρος Παπακώστας ανέβηκαν στη σκηνή την ίδια στιγμή που το κοινό από κάτω με το χειροκρότημα του γέμισε την αίθουσα. Οι τρεις μορφές του ελληνικού στίβου τιμήθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία για την προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό.

Στη γιορτή των αθλητών μάλιστα προβλήθηκε και ένα βίντεο όπου οι τρεις μεγάλες μορφές του ελληνικού αθλητισμού ενθάρρυναν τους αθλητές που θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στο κορυφαίο γεγονός του ερχόμενου καλοκαιριού.

Η σπουδαία Νίκη Μπακογιάννη (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Στη σκηνή για να τιμήσει τρεις δόξες του ελληνικού στίβου, ανέβηκε μία άλλη μεγάλη μορφή του ελληνικού αθλητισμού, ο νυν αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρη, που αφού ευχαρίστησε τους τρεις αθλητές τους απένειμε τα νέα μετάλλια των νικητών των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων .

Θα μου επιτρέψετε να απονείμω τα πρώτα μετάλλια, (γυρνάει στους Ολυμπιονίκες) τα βραβεία-έκπληξη που σας έλεγα νωρίτερα, σε εσάς τους τρεις που μας κάνατε υπερήφανους επανειλημμένα και εμπνεύσατε γενιές με τα κατορθώματά σας και τώρα σας καμαρώνουμε ως μέντορες στα νέα παιδιά“, είπε ο Κώστας Κεντέρης, απευθυνόμενους στους τρεις βραβευμένους.

Κατεβάστε την εφαρμογή