Κώστας Σταμούλης και Ντενίσα Μπάλλα επικράτησαν στα “11α Λιοφίλια”

Τα “11α Λιοφίλια – η νύχτα των 10.000 μ.” έγιναν σήμερα στο στάδιο του Αγίου Δημητρίου με μεγάλη συμμετοχή αθλητών των μεσαίων αποστάσεων.

Ένας αγώνας αποκλειστικά για τα 10.000 μ., που έχει κερδίσει τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες των αποστάσεων. Οι καιρικές συνθήκες σήμερα ήταν αρκετά δύσκολες, λόγω του δυνατού αέρα και της χαμηλής θερμοκρασίας. Παρόλα αυτά, ο Κώστας Σταμούλης (ΓΑΣ Αγρινίου) και ο Νίκος Σταμούλης (ΓΑΣ Αγρινίου) ήταν οι πρωταγωνιστές της διοργάνωσης, αφού κατάφεραν να κατακτήσουν τις δύο πρώτες θέσεις σημειώνοντας καλές επιδόσεις. Ο Κώστας Σταμούλης τερμάτισε σε 30.01.29 και ο 21χρονος αδελφός του σε 30.08.81 σε μια κούρσα όπου είχαν τον απόλυτο έλεγχο.

Οι δύο δρομείς του Μπάμπη Ποσονίδη έδειξαν σε καλή κατάσταση ενόψει της νέας χρονιάς, όπου αναμένεται να είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές. Τρίτος στους Άνδρες ήταν ο 20χρονος αθλητής των στιπλ Γιώργος Κύρτσης (Πυγμή Ευόσμου) 31.16.77 και νέο ατομικό ρεκόρ.
Στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέκτησε η Ντενίσα Μπάλλα (ΠΓΣ) με 35.55.86, επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ, ενώ πίσω της τερμάτισε η Σταματία Νούλα (ΝΓΣ Ηρακλής) με 36.08.12 και η Ζωή Ανδρικοπούλου (ΑΟ Μυκόνου) με 37.18.35.

Οι ήχοι των τυμπάνων που συντρόφευαν τους αθλητές σε κάθε τους στροφή, αλλά και η παρουσία του κόσμου εντός του αγωνιστικού χώρου ήταν ορισμένα από τα σημεία που έδωσαν μια όμορφη νότα στη διοργάνωση, που έχει καταφέρει και ξεχωρίσει και οργανωτικά.

Στο στάδιο του Αγίου Δημητρίου βρέθηκε και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ώστε να χειροκροτήσει από κοντά την προσπάθεια των δεκάδων αθλητών και αθλητριών που έτρεξαν στα “11α Λιοφίλια”.

Συνολικά έγιναν επτά σειρές Ανδρών και Γυναικών όλων των αγωνιστικών επιπέδων, ενώ προηγήθηκαν δύο κούρσες 2.000 μ. αναπτυξιακού χαρακτήρα για αγόρια και κορίτσια.

Τα αποτελέσματα

Κατεβάστε την εφαρμογή