Κωνσταντινούπολη 2023: Η εθνική μας ομάδας έφτασε στην Τουρκία

Η εθνική μας ομάδα βρίσκεται από σήμερα στην Κωνσταντινούπολη εκεί όπου την Πέμπτη (2/3) ξεκινάει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Ραφαέλα Σπανουδάκη και Πολυνίκη Εμμανουηλίδου στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης

Η αποστολή έφτασε νωρίς το πρωί στην βροχερή Κωνσταντινούπολη και μεταφέρθηκε στο ξενοδοχείο Gonen όπου θα είναι η βάση της για τις επόμενες έξι ημέρες.

Οι αθλητές και αθλήτριες της ομάδας μας θα πραγματοποιήσουν το απόγευμα την πρώτη τους προπόνηση στην ανακατασκευασμένη Atakoy Arena εκεί όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες.

Πολυνίκη Εμμανουηλίδου και Αναίς Καραγιάννη με τον “παλιό” της ελληνικής ομάδας Δημήτρη Τσιάμη

Πρόκειται για το ίδιο στάδιο όπου το 2012 φιλοξένησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού και στο οποίο η χώρα μας πανηγύρισε το χρυσό μετάλλιο με τον Δημήτρη Χονδροκούκη στο ύψος. Στους ίδιους αγώνες συμμετείχε και ο Κώστας Δουβαλίδης, μέλος της ομάδας που βρίσκεται από σήμερα στην Τουρκία.

Ο υψίστας Αντώνης Μέρλος με την πρωταθλήτρια των 400 μ. Ειρήνη Βασιλείου

Τα μέλη της αποστολής είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένα με την πόλη και το στάδιο, δεδομένο του ότι τα τελευταία χρόνια αποτελεί το χώρο διεξαγωγής του Βαλκανικού Πρωταθλήματος κλειστού.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου μετέχει για έκτη φορά σε ευρωπαϊκό κλειστού, ενώ η Ανδριάνα Φέρρα κάνει το ντεμπούτο της

Ο Εμμανουήλ Καραλής και ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Πομάσκι θα ταξιδέψουν στην Τουρκία αύριο και θα είναι τα τελευταία μέλη που θα πλαισιώσουν την αποστολή.

Στο ξενοδοχείο της εθνικής ομάδας διαμένουν μεταξύ άλλων οι αποστολές της Πολωνίας, του Βελγίου, της Πορτογαλίας, της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας, της Σερβίας και του Μαυροβουνίου.

Ο Χρήστος Κοτίτσας και ο Ανδρέας Πανταζής λίγο πριν την πτήση για Κωνσταντινούπολη. Αμφότεροι κάνουν ντεμπούτο στη διοργάνωση

Κατεβάστε την εφαρμογή