Κοινή προετοιμασία Ελλήνων και Κυπρίων πρωταθλητών των ρίψεων στη Λευκωσία

Κοινή προετοιμασία πραγματοποιούν τις τελευταίες εβδομάδες τα γκρουπ Ελλήνων προπονητών στην Κύπρο. Οι Κωστής Παπαμαρμάκης, Γιώργος Μποτσκαριώβ, Γιώργος Μήλιος και Γιάννης Μπαρλής βρίσκονται στην Λευκωσία μαζί με τους και τις αθλήτριες τους κι έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να βάλουν τις βάσεις για τους αγώνες της χρονιάς, αλλά μέσα από την προπονητική συναναστροφή να αποκτήσουν νέα βιώματα και νέες εμπειρίες.

Στη Λευκωσία βρίσκεται η χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης του ακοντισμού, Ελίνα Τζένγκο, ο έκτος στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου, Χρήστος Φραντζεσκάκης, οι πρωταθλητές της σφαιροβολίας Τάσος Λατιφλάρι, Οδυσσέας Μουζενίδης και Μαρία Μαγκούλια. Την προετοιμασία τους στο νησί πραγματοποιούν ακόμη οι σφυροβόλοι Ιβάν Μενγκλεμπέη και Ορέστης Ντουσάκης, η επταθλήτρια Αναστασία Ντραγκομίροβα ,καθώς και νεαρότεροι αθλητές και αθλήτριες όπως οι Αρτέμιος Αδαμάκης, Αφροδίτη Τζατζιμάκη, Αδαμαντία Φραντζεσκάκη, Σοφοκλής Κουβεδάκης.

Ο Απόστολος Παρέλλης με τον νεαρό αθλητή από την Κρήτη Αρτέμιο Αδαμάκη

Τα γκρουπ των Ελλήνων είχαν την ευκαιρία να κάνουν κοινές προπονήσεις και με τους αθλητές και τις αθλήτριές της Κύπρου. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της δισκοβολίας Απόστολος Παρέλλης, ο πρωταθλητής Ευρώπης Κ18 του 2022 Ιωσήφ Κεσίδης, καθώς και πολλοί άλλοι αθλητές και αθλήτριες.

Οι Έλληνες προπονητές μαζί με τους Κύπριους συναδέλφους τους Κώστα Σταθελάκο, ο οποίος είχε καθοριστική συμβολή και σε ζητήματα οργάνωσης του καμπ, Κυριάκο Βασιλειάδη, Μιχάλη Ποχάνη, Γιώργο Αρέστη, Χαράλαμπο Πανίκο και Γιώργο Ανδρέου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τεχνικά ζητήματα, τα oποία εφάρμοσαν και σε πρακτικό επίπεδο στη διάρκεια των κοινών προπονήσεων.

Η Ελίνα Τζένγκο στη διάρκεια της προπόνησης στη Λευκωσία
Συζήτηση για τους προπονητές και χαλάρωση για τους αθλητές στις εγκαταστάσεις του ΓΣΠ

Κατεβάστε την εφαρμογή