Κατερίνα Στεφανίδη: “Δεν μπορώ να είμαι σήμερα απογοητευμένη, όταν πίσω στην Ελλάδα συμβαίνουν όλα αυτά”

Η Κατερίνα Στεφανίδη σε κάθε της αγώνα θέτει στόχους που φτάνουν στην κατάκτηση των μεταλλίων.

Για την κάτοχο του πανελληνίου ρεκόρ, ο στόχος αυτός ήταν εφικτός και στη διοργάνωση της Κωνσταντινούπολης. Η “ασημένια” το καλοκαίρι στο Μόναχο έμεινε τελικά στην τέταρτη θέση με 4,60 μέτρα.

“Δεν αισθάνθηκα στην ημέρα μου σήμερα, παρόλα αυτά έκανα δύο καλά άλματα στο 4,45 μ. και 4,60 μέτρα. Ωστόσο με όλα αυτά που έγιναν στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα, αυτό είναι το λιγότερο που μπορεί να έχει συμβεί. Δεν μπορώ να είμαι σήμερα απογοητευμένη με την παρουσία μου εδώ, όταν πίσω στην Ελλάδα συμβαίνουν όλα αυτά τα πράγματα. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων”, είπε η αθλήτρια κι αναφέρθηκε στις προσπάθεια στα 4,70 μ., που θα μπορούσαν να είναι επιτυχημένες και να την έβαζαν στα μετάλλια.

“Νομίζω πως απλός δεν εμπιστεύτηκα τον εαυτό μου και αυτό είχε ως συνέπεια να χάσω αυτό το ύψος. Είχα μια ανασφάλεια που αλλάξαμε κοντάρια στο 4,70 μέτρα, επίσης θα προτιμούσα να ήταν ανά πέντε εκατοστά ο πήχης μετά το 4,60 μ., όπως έγινε και στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό”.

Η Στεφανίδη στρέφει πλέον την προσοχή της στην αγωνιστική δράση του καλοκαιριού. “Συνεχίζουμε την προπόνηση μας και όπως κάθε χρόνο ο πρώτος αγώνας της σεζόν αναμένεται να είναι το Diamond League στη Ντόχα”, είπε η Στεφανίδη που αγωνίστηκε για πέμπτη φορά σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού.

Κατεβάστε την εφαρμογή