Καλό ξεκίνημα για την Αναστασία Μαρινάκου, ρεκόρ για την Αναστασία Ρέτσα

Η Αναστασία Μαρινάκου επέστεψε στη δράση της χειμερινής περιόδου με στόχο να δώσει συνέχεια στις εμφανίσεις του περσινού χειμώνα. Η αθλήτρια αγωνίστηκε στο μίτινγκ του Μετς όπου κατέλαβε την 11η θέση στα 3.000 μ. με 9.09.03, που είναι η τρίτη επίδοση της καριέρας της στην απόσταση. Η αθλήτρια του Σταύρου Καρρέ προσπαθεί να επιστρέψει στους χρόνους που την αντιπροσωπεύουν και να καλύψει το χαμένο έδαφος, μετά τον τραυματισμό που την κράτησε εκτός δράσης την περσινή θερινή σεζόν. Η Μαρινάκου έχει ατομικό ρεκόρ στην απόσταση 9.05.82 και το πέτυχε πριν ένα χρόνο στην ίδια διοργάνωση και είναι η τέταρτη επίδοση όλων των εποχών στον κλειστό στίβο.

Ρεκόρ για την Ρέτσα στις ΗΠΑ

Η Αναστασία Ρέτσα αγωνίστηκε την Παρασκευή (2/2) σε αγώνες στο Πανεπιστήμιο της, το Χάρβαρντ, και κατέλαβε την πρώτη θέση στο επί κοντώ με άλμα στα 4,25 μέτρα. Η 20χρονη αθλήτρια βελτίωσε για δεύτερη φορά φέτος το ατομικό της ρεκόρ, αφού είχε 4,21 μ. από τα τέλη Δεκεμβρίου του 2023. Η Ρέτσα στη συνέχεια δοκίμασε στα 4,35 μ., ύψος, που σήμερα δεν κατάφερε να ξεπεράσει. Η αθλήτρια κάνει καλή σεζόν και δείχνει να σταθεροποιείται σε επιδόσεις πάνω από τα 4,20 μέτρα.

Δεύτερος ο Μέρλος στη Στοκχόλμη

Ο Αντώνης Μέρλος κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο ύψος, σε μίτινγκ που έγινε στη Στοκχόλμη. Ο Έλληνας πρωταθλητής ολοκλήρωσε τον αγώνα του με 2,17μ. και χαμένες στη συνέχεια προσπάθειες στα 2,20 μέτρα. Ο αθλητής πέρασε με την πρώτη το 2,05 μ. και το 2,10 μ. και με τη δεύτερη το 2,14 μ. και 2,17 μέτρα. Νικητής με 2,20 μ. ήταν ο Τόμας Κάρμοι.

Κατεβάστε την εφαρμογή