Καλή παρουσία και άλμα στο 1,83 μ. για την Παναγιώτα Δόση – Τρεις ελληνικές συμμετοχές την Κυριακή στη Νανσί

Η Παναγιώτα Δόση πρόσθεσε μία ακόμη καλή παρουσία στο ενεργητικό της, αυτή τη φορά στο μίτινγκ του Ντεσάου στη Γερμανία.

Η αθλήτρια κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο ύψος με άλμα στο 1,83 μ. και καλές προσπάθειες στη συνέχεια στα 1,86 μέτρα. Η αθλήτρια δυσκολεύτηκε με τον μικρό αγωνιστικό χώρο, αλλά και τον δυνατό άνεμο που επικρατούσε στη διάρκεια της διοργάνωσης.

Η άλτρια του Θοδωρή Δόση, η οποία κατέλαβε την δεύτερη θέση στον αγώνα, έχει περάσει φέτος το 1,87 μέτρα. Η Δόση θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να δώσει δύο μαθήματα και το επόμενο Σάββατο θα αγωνιστεί και πάλι στη Γερμανία στην πόλη Σιν. Η Άρτεμις Αναστασίου ήταν τρίτη στη σειρά της και 9η στο σύνολο στα 200 μ. με 23.78 και πλέον ετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, για να εκπροσωπήσει τη χώρα στα 4Χ100 μέτρα.

Στο μίτινγκ της Βιέννης αγωνίστηκε ο Γιώργος Μαντζαριδης και έκανε πολύ καλή παρουσία. Ο αθλητής ήταν 7ος στη σειρά του με 1.49.08 και πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ.

Τρεις αθλητές και αθλήτριες μας θα συμμετάσχουν την Κυριακή στο μίτινγκ του Νανσί. Ο Μιχάλης Αναστασάκης λίγες ημέρες πριν τον αγώνα του στη Σιλεσία, θα συμμετάσχει στο μίτινγκ της Γαλλίας με στόχο να δώσει συνέχεια στο 75,98 μ. των Σερρών. Στον ίδιο αγώνα θα συμμετάσχει και ο Ιβάν Μενγκλεμπέη που ψάχνει τις βολές που θα τον βάλουν εντός πρόκρισης στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης. Στο επί κοντώ η Ελένη Πόλακ συνεχίζει τους αγώνες της και μαζί το κυνήγι πρόκρισης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη θα επιδιώξει άλματα καλύτερα από το φετινό της 4,42 μ.

Κατεβάστε την εφαρμογή