Κάλεσμα Μενούνος στην ελληνική ομογένεια για τον 40ο επετειακό Μαραθώνιο 

Στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ βρέθηκε σήμερα η Μαρία Μενούνος και έδωσε το δικό της στίγμα ενόψει του 40ου Μαραθωνίου της Αθήνας που θα γίνει στις 12 Νοεμβρίου στην αυθεντική του διαδρομή. 

Η ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος έκανε την εγγραφή της προκειμένου να είναι παρούσα στον επετειακό μαραθώνιο της Αθήνας που φέτος κλείνει 40 χρόνια στην αυθεντική του διαδρομή. Μάλιστα φέτος η expo του μαραθωνίου της Αθήνας έχει ως τιμώμενη πόλη την Βοστόνη.

Η Μενούνος ζήτησε από τους Έλληνες ομογενείς να κάνουν την εγγραφή τους και να τιμήσουν τον ιδιαίτερο αυτόν αγώνα. 

“Είμαι πολύ χαρούμενη που πλέον είμαι “πραγματική” Ελληνίδα”, είπε αρχικά η Μενούνος, καθώς βρέθηκε στη χώρα μας προκειμένου να παραλάβει το ελληνικό διαβατήριο της και την ταυτότητα της και συνέχισε αναφερόμενη στον 40ο Μαραθώνιο της Αθήνας που θα γίνει τον ερχόμενο Νοέμβριο: “Είμαστε από τη Βοστόνη και φέτος η expo του Μαραθωνίου της Αθήνας είναι αφιερωμένη στην πόλη μας. Θέλουμε να καλέσουμε τον κόσμο να έρθει στον Μαραθώνιο της Αθήνας γιατί είναι εκπληκτική εμπειρία. Εμείς τρέξαμε το 2010 και ήταν πραγματικά υπέροχα”.

Συνάντηση και μια σύντομη συνομιλία με τη Μαρία Μενούνος είχε και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα. Την εγγραφή τους για τον 40ο επετειακό Μαραθώνιο της Αθήνας έκαναν τόσο ο πατέρας της Μενούνος, όσο και ο σύζυγος και αδερφός της. 

Κατεβάστε την εφαρμογή