Καλές συμμετοχές στο “3ο Αλεξανδρινό μίτινγκ”

Η θερινή σεζόν “ανοίγει” το Σάββατο (6/5) στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας εκεί όπου θα γίνει το “3ο Αλεξανδρινό μίτινγκ”. Η πρώτη διοργάνωση της περιόδου αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετά ονόματα του ελληνικού στίβου, ξένους αθλητές και αθλήτριες, καθώς και νεαρότερους που θα έχουν την ευκαιρία για μια δυνατή παρουσία.

Η σφυροβολία των Ανδρών θα είναι δίχως αμφιβολία το ανταγωνιστικό αγώνισμα του προγράμματος, αφού θα συμμετάσχουν ορισμένοι από τους κορυφαίους Έλληνες. Ο Μιχάλης Αναστασάκης, ο Γιάννης Κορακίδης, ο Ορέστης Ντουσάκης, ο Ιβάν Μενγκλεμπέη αναμένεται να διεκδικήσουν βολές υψηλού επιπέδου και να δείξουν από νωρίς την αγωνιστική τους κατάσταση. Ο Αναστασάκης θα κάνει στην Αλεξάνδρεια τον πρώτο του αγώνα μετά το χειρουργείο του περασμένου Οκτωβρίου.


Στα 100 μ. των ανδρών οι Δημήτρης Χρυσάφης, Παναγιώτης Τρυβιζάς και Βασίλης Μυριανθόπουλος θα έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ στο μήκος ξεχωρίζουν οι Νίκος Σταματονικολός, Αντώνης Στυλιανίδης, Νίκος Ξενιδάκης. Η Αναστασία Ντραγκομίροβα επέστρεψε σε επιδόσεις υψηλού επιπέδου στο 7αθλο και στο αυριανό μίιτνγκ θα έχει την ευκαιρία για μια δυνατή προπόνηση δοκιμάζοντας στα ψηλά εμπόδια και στον μήκος. Στο τριπλούν γυναικών η Σωτηρία Ράπτη θα κάνει τον πρώτο της αγώνα, ενώ καλή κούρσα θα γίνει στα χαμηλά εμπόδια με τις Ολυμπία Καραγιάννη και Βασιλική Μητσιούλη.

Στη σφαιροβολία Οδυσσέας Μουζενίδης και Τάσος Λατιφλάρι θα κυνηγήσουν βολές πάνω από τα 19,00 μέτρα. Οι δυο αθλητές αγωνίστηκαν τον περασμένο μήνα στο μίτινγκ του Λαυρίου με τον Μουζενίδη να πετυχαίνει 19,25 μ. και τον Λατιφλάρι 18,99 μέτρα .

Ωραίος αγώνας αναμένεται να γίνει και στο ύψος γυναικών εκεί όπου έχει δηλωθεί και η Νικολέτα Μιχαηλίδου. Η νικήτρια στο σχολικό πρωτάθλημα της Ελευθερούπολης με 1,82 μ., θα αποφασίσει τελευταία στιγμή αν θα συμμετάσχει, καθώς προέρχεται από δύο αγώνες σε διάστημα μίας εβδομάδας. Τους αγώνες τους στη σεζόν θα ξεκινήσουν στο ίδιο αγώνισμα η Ελευθερία Χριστογεώργου και η Παναγιώτα Δόση.

Τους αγώνες διοργανώνει ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας και τη στήριξη του Δήμου Αλεξάνδρειας και είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του Γιώργου Πάντου.


Δείτε συμμετοχές

Κατεβάστε την εφαρμογή