Βροντινός, Ρίζος, Ραφαηλίδου ξεχώρισαν στην Θεσσαλονίκη

Ο Θοδωρής Βροντινός (ΠΑΟΚ) ήταν νικητής στα 60μ. των Ανδρών στην ημερίδα της Θεσσαλονίκης με 6.68 και πέτυχε νέο ατομικό δίνοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις της χρονιάς.

Ο αθλητής του Χάρη Βαρυτιμίδη άφησε πίσω του τον Ορέστη Χάιδα (ΓΕΑ Τρικάλων) με 6.85 και στην τρίτη τον Κώστα Ζήκο (ΓΕΑ Τρικάλων) με 6.86. Ο Βροντινός συνέτριψε το ατομικό του ρεκόρ, καθώς είχε 6.77.

Ο Γιάννης Ρίζος (ΑΣ Άρης) επέστρεψε στα μεγάλα άλματα, αφού επικράτησε σήμερα στο επί κοντώ με 5,52 μέτρα και βελτίωσε το ρεκόρ του στον κλειστό. Ο αθλητής του Νίκου Βαρσάμη στη συνέχεια δοκίμασε στα 5,63 μ. στην προσπάθεια του να πετύχει απόλυτο ατομικό ρεκόρ. Ο Ρίζος θα συνεχίσει τους αγώνες με στόχο να ανάβει ακόμη υψηλότερα και να διεκδικήσει τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό της Ρώμης.

Καλή παρουσία πραγματοποίησε στο μήκος των γυναικών η Μαρία Στεφανοπούλου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας), που ήταν πρώτη στο μήκος με 6,24 μέτρα. Η αθλήτρια του Μάκη Παντού βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ κι έδειξε έτοιμη να διεκδικήσει καλύτερες προσπάθειες. Στη δεύτερη θέση ήταν η Ναταλία Μπέση (Πρωτέας Ηγουμενίτσας) με 6,16 μέτρα.

Εξίσου καλή παρουσία πραγματοποίησε ο Γιάννης Καμαρινός (ΠΑΟΚ), που ήταν νικητής στα 60 μ. εμπ. με 7.86.

Ο αθλητής του Χάρη Βαρυτιμίδη έτρεξε κοντά στο ατομικό του 7.84 κι έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση. Δεύτερος στην ίδια κούρσα ήταν ήταν ο Χρήστος Παναγιώτης Ρούμτσιος (ΟΦΚΑ Σέρρες) με 8.07, που την περασμένη εβδομάδα επικράτησε με 7.90 . Η τριάδα έκλεισε με τον 10αθλητή Άγγελο Τζανή Ανδρέογλου με 8.10.

Μόλις μία εβδομάδα από το 14,88 μ., η Μαρία Ραφαηλίδου ( Πυγμή Ευόσμου) επέστρεψε στον κλειστό των Αμπελοκήπων για να βελτιώσει εκ νέου το ρεκόρ της με τη σφαίρα των γυναικών. Η 17χρονη πέτυχε 14,94 μ. στην δεύτερη βολή της κι έδειξε πως παρά το νεαρό της ηλικίας της είναι σε θέση να διεκδικήσει τη διάκριση στις κορυφαίες διοργανώσεις της κατηγορίας της. Η Ραφαηλίδου κατέλαβε την δεύτερη θέση στον αγώνα, πίσω από την Αναστασία Ντραγκομιροβα, που σημείωσε 15,16 μέτρα.

Καλές επιδόσεις σημείωσαν οι αθλητές και αθλήτριες των μικρότερων κατηγοριών. Ο Πασχάλης Γεννίκης (ΟΦΚΑ Σέρρες) ήταν πρώτος στο ύψος με 2,03 μ. και βελτίωσε το ρεκόρ του στον κλειστό στίβο. Η Σοφία Ιωσηφίδου (ΟΚΑΚ) έκανε μία ακόμη σταθερή εμφάνιση και με 8.56 επικράτησε στα 60 μ. εμπ., εκεί όπου δεύτερη ήταν η αθλήτρια της κατηγορίας Κ20 Μάρθα Νεαμονίτη (ΑΣ Ολυμπιάδα Χίου) 8.57 και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ (8.60 από την περασμένη εβδομάδα) και τρίτη η 7αθλήτρια Σοφία Καμπερίδου (Πυγμή Ευόσμου) με 8.69. Στο τριπλούν Ανδρών νικητής ήταν ο Αλέξανδρος Αθανασίου (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) με 15,64 μ., ενώ επανεμφανίστηκε ο έφηβος Γιώργος Γρέψιος (ΓΣ Σέρρες 93), που ήταν τρίτος με 15,04 μ. και η Μελίνα Ζάραγκα (ΠΑΟ) πρώτη στις γυναίκες με 12,26 μέτρα.

Στα 60 μ. εμπ. Ανδρών Κ18 την πρώτη και δεύτερη θέση κατέλαβε τα δίδυμα αδέλφια Γιάννης και Σταύρος Τασκούδης με 8.34 και 8.47, αντίστοιχα.

Η Άννα Μπάρτσου ήταν πρώτη στα 60 μ. με 7.69 και νέο ατομικό ρεκόρ. Στο μήκος των ανδρών επικράτησε ο Αντώνης Στυλιανίδης (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) με 7,44 μέτρα.

Στο επί κοντώ γυναικών, νικήτρια αναδείχθηκε η Ευγενία Παναγιώτου με 3,90 μ. και ακολούθησε η Αριάδνη Μήρτσου με 3,80 μ. και τρίτη η Γεωργία Τρανού με 3,65 μέτρα.

Δείτε αποτελέσματα

Κατεβάστε την εφαρμογή