Και τώρα το Παρίσι για τον Μίλτο Τεντόγλου

Ο Μίλτος Τεντόγλου ολοκλήρωσε σήμερα τον κύκλο αγώνων πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με άλμα στα 8,23 μ., που του έδωσε τη νίκη στο μήκος στο μίτινγκ Ίστβαν Γκιουλάι στην πόλη Σεκεσφεχέβαρ. Ο κορυφαίος άλτης του πλανήτη πλέον στρέφει αποκλειστικά την προσοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, εκεί όπου θα κληθεί να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο του Τόκιο.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι ξεκίνησε τον σημερινό του αγώνα με μη ολοκληρωμένο άλμα, πέτυχε 7,65 μ. στη δεύτερη προσπάθεια και 8,18 μ. στην τρίτη. Στο τέταρτο άλμα “έγραψε” το 8,23 μ. (-0,6), έκανε 8,03 μ. στο πέμπτο, ενώ δεν εκτέλεσε το έκτο του άλμα.

Στη δεύτερη θέση του αγωνίσματος βρέθηκε ο ασημένιος πρωταθλητής Ευρώπης, Ματία Φουρλάνι με 8,08 μ. και στην τρίτη ο Ανβάρ Ανβάροβ με 8,02 μέτρα.

Ο Τεντόγλου σε περίπου δέκα ημέρες θα αναχωρήσει με την εθνική ομάδα σε προπονητικό κέντρο στο Δήμο Αντονί, όπου και θα διαμείνει μέχρι τις 28 του μηνός, όταν και η αποστολή θα μπει στο Ολυμπιακό Χωριό.

Στην έκτη θέση η Σκαρβέλη στο Κορκ

Τον τελευταίο της αγώνα πριν τους Ολυμπιακούς του Παρισιού πραγματοποίησε και η Σταματία Σκαρβέλη. Η πρωταθλήτρια της σφυροβολίας κατέλαβε την έκτη θέση στη σφυροβολία με βολή στα 66,66 μ. στην δεύτερη προσπάθεια της. Η αθλήτρια είχε ακόμη προσπάθειες στα 63,39 μ., 63,61 μ., άκυρη, 63,49 μ. και 62,86 μ. στη έκτη και τελευταία προσπάθεια.

Η Σκαρβέλη θα ταξιδέψει στο Παρίσι με φετινό ρεκόρ στα 70,92 μ. που πέτυχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Βόλου.

Κατεβάστε την εφαρμογή