Βελιγράδι 2022: Στη 12η θέση του τριπλούν ο Νίκος Ανδρικόπουλος

Φωτογραφία eurokinissi

Ο Νίκος Ανδρικόπουλος συμμετείχε στον τελικό του τριπλούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου και κατέλαβε την 12η θέση με 16,05 μέτρα.

Ο 23χρονος αθλητής ξεκίνησε τον αγώνα του με άλμα στα 16,05 μ και συνέχισε με άκυρο άλμα. Στην τρίτη του προσπάθεια, που αποτελούσε και την τελευταία του ευκαιρία για να βρεθεί εντός οχτάδας και να συνεχίσει, κατέγραψε άλμα στα 15,74 μέτρα.

Έτσι, με καλύτερη επίδοση στα 16.05μ, κατετάγη 12ος. Αυτή του η εμφάνιση δεν είναι αντιπροσωπευτική για τον ίδιο, όμως, σίγουρα αποκόμισε πολύ σημαντικές εμπειρίες, στην πρώτη του συμμετοχή σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου. 

Πολύ ωραία σαν διοργάνωση, δεν αγωνίστηκα όπως θα ήθελα, Κρατάμε τη συμμετοχή για τη συνέχεια. Υπάρχουν τεχνικά λάθη, τα οποία έχουμε εντοπίσει και πιστεύω πως στον ανοιχτό θα είμαι πολύ καλύτερος. Οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί ενόψει της θερινής περιόδου κυρίως αυτές που έχω εγώ για τον εαυτό μου. Υπάρχουν διοργανώσεις στον ανοιχτό, όπου θα ήθελα να είμαι εκεί και να αγωνιστώ πολύ καλύτερα απ΄ότι σήμερα”.

Ο Νίκος Ανδρικόπουλος δεν παρέλειψε να κάνει και μία πρόβλεψη για την παρουσία του συναθλητή του Μίλτου Τεντόγλου στον τελικό του μήκους. “Θα κάνει 8,39 μ. και θα κερδίσει“, είπε. 

Δείτε τη ροή των αγώνων στα social της Ομοσπονδίας δείτε αποτελέσματα, ειδήσεις στο site του ΣΕΓΑΣ.
Οι αγώνες θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ3

 Δείτε το πρόγραμμα, πληροφορίες, αφιερώματα και άλλες χρήσιμα στοιχεία για τη διοργάνωση

Κατεβάστε την εφαρμογή