Δηλώσεις πρωταγωνιστών

Οι πρωταγωνιστές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών και Κ23 έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου δισκοβολία (ΑΣ Φαρσάλων Μυρμιδόνων): “Εκλεισε η χρονιάμε 59.96μ. με τρεις αγώνες. Ήθελα εκτός από τη νίκη σήμερα μια καλύτερη επίδοση η οποία δεν ήρθε γιατί έκανα κάποια λάθη τακτικής. Ολοκληρώθηκε αυτή περίεργη και δύσκολη χρονιά θα ξεκουραστώ για λίγο και στη συνέχεια θα αρχίσω προετοιμασία για την επόμενη Ολυμπιακή χρονιά.”  

Ανδρέας Δημητράκης 1.500μ (Παναξιακός ΑΟ): “Είναι δύσκολο να πιέζεις τον εαυτό σου για να βγάζεις επιδόσεις χωρίς συναγωνισμό. Αύριο θα πάρω μέρος και στα 5.000μ. Φυσικά η πανδημία με επηρέασε και εμένα . Αναγκάστηκα να τρέχω στους δρόμους για να είμαι σε καλή κατάσταση με όλους τους κινδύνους που εγκυμωνούν”.

Αναστασία Μαρινάκου 1.500μ (ΓΕΑ Τρικάλων): Ηταν μια κούρσα τακτικής και στόχο είχα τη νίκη αφού φέτος λείεπει ο μεγάλος στόχος. Μετά από ότι περάσαμε είναι μεγάλη επιτυχία που βρισκόμαστε εδώ και θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλους τους αθ΄λητές και τις αθλήτριες. Εκλεισε μια περίεργη χρονιά με ένα τίτλο όμως”.

Πέτρος Κυριακίδης 400μ (Ολυμπιακός ΣΦΠ): “Θέλω να πως πρώτα πρώτα ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ομοσπονδία μας, στον ΣΕΓΑΣ που μας στηρίζει και μας δίνει την δυνατότητα να κηνυγήσουμε τα όνειρά μας και να είμαστε σήμερα εδώ και να αγωνιζόμαστε.Δυστυχώ η χρονιά μου ήταν πολύ δύσκολη, η προετοιμασία μου, εκτός από την καραντίνα, ελλειπής αφού έσπασα το χέρι μου. Κάναμε προετοιμασία για.. σπρίντερ δεν είχαμε την δυνατότητα για ολοκληρωμένη προπόνηση. Σήμερα ακολούθησαμια καλή τακτική και αφού είδα ότι πέρασα πρώτος το 200άρι δεν θα έχανα.Θέλω να ευχαριστήσω τον Σύλλογό μου, την οικογένοιά μου και τον χορηγό μου για τη στήριξη που μου προσφέρουν” 

Κορίνα Πολίτη 400μ (ΓΣ Χαϊδαρίου)¨Εντονο συναγωνισμός η νίκη κρίθηκε στο νήμα όπως πάντα είμαι πολύ δυνατή στο τέλος και τα δίνω όλα μέχρι τον τερματισμό. Όπως για όλου πολύ δύσκολη χρονιά. Αρχισα προετοιμασία στις 4 Μαΐου για τους αγώνες που προκήρυξε και οργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ αφού αναβλήθηκαν πολλοί άλλοι αγώνες. Ολοκληρώθηκε η χρονιά, είμαι υγιής τώρα θα ξεκουραστώ και στη συνέχει προετοιμασί για την επόμενη χρονιά με την ευτχή να έχουν πάει τα πράγματα όλα καλά”.. 

Πολυνίκη Εμμανουηλίδου 100μ (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας): Ενα ακόμη πανελλήνιο ρεκόρ. Με “τράβηξε” η Σπανουδάκη και είναι μεγάλη υπόθεση νατρέχεις με έμπειρες αθλήτριες. Ετσι και σήμερα πέτυχα το 3ο μου ρεκόρ. (σσ από 11.96 στο σημερινό 11.71 ρεκόρ Κ18). Η καραντίνα με δυσκόλεψε πάρα πολύ,έκανα προππόνηση στο γήπεδο του χωριού μου (σσ Παλιά Πέλλα) στο χώμα. Σχετικά με τις επιδόσεις αυτές έρχονται μετά από πάρα πολύ δουλειά”.

Ραφαηλία Σπανουδάκη 100μ (ΓΣ Ηλιούπολης) “Είμαι ευχαριστημένη με την νίκη μου και την κατάκτηση του 3ου τίτλου μου. Ημουνα πολύ καλά φέτος αλλά έλλειπε δυστυχώς το κίνητρο, ακυρώθηκαν οι μεγάλοι αγώνες.Ηταν μια πολύ καλή κούρσα και βέβαι μετην Πολυνίκη (σσ Εμμανουηλίδου) στην ίδια κούρσα με έντονο συναγωνισμό πέτυχε ένα ακόμη ρεκόρ.Θέλω να τονίσω ότι είμαι χαρούμενη που η νέαγενιά έχει πολύ καλές αθλήτριες στα σπριντ κάτι που σημαίνει ότι η συνέχεια θα είναι πολύ καλή και τα σπρίντ κρατάνε”.

Γιάννης Νυφαντόπουλος 100μ (ΓΣ Ελ Βενιζέλος)” Σημασία είχε η νίκη και η επίδοση. Σημασία έχι που είμαστε εδώ και υγιείς και μπορέσαμε να αγωνιστούμε μετά από ότι έχουμε περάσει. Με ταλαιπωρεί μια τενοντίτιδα, και ένα προσωπικό πρόβλημα έκανα δύσκολη την σημερινή ου εμφάνιση. Παρ’ όλα αυτά ήθελα να αποδείξω ότι παραμένω δυνατός και ένας ακόμη τίτλος. ο 3ος συνεχόμενος. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και εύχομαι στο επόμενο πρωτάθλημα να έχουν τελειώσει όλα αυτά τα σχετικά με την πανδημία”

Ελίνα Τζένγκο ακοντισμός (ΑΣ Κένταυος): “Ενα ρεκόρ ακόμη θα είχαμε σήμερα αλλά βγήκε άκυρη η πρώτη βολή μου που σίγουρα ήταν πάνω από το ρεκόρ. Ομως δεν πειράζει είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο με το παγκόσμιο ρεκόρ. Τώρα θα ξεκουραστώ λίγο και θα αρχίσουμε προετοιμασία για τη νέα χρονιά με στόχο βέβαια του Ολυμπιακούς Αγώνες.” 

Αναΐς Καραγιάννη (ΑΕΚ) 100μ εμπόδια: “Είμαι πανευτηχής, δεν μπορώ να σας περισγράψω τη χαρά μου, πετάω… Μετά από μια δύσκολη περίοδο (χειρουργείο πέρυσι, πανδημία, καραντίνα) καταφέραμε με τον προπονητή μου τον οποίο ευχαριστώ για όλα (σσ Γ Παναγιωτόπουλος) και ξεπεράσαμε όλα τα προβλήματα και φτάσαμε σήμερα εδώσε αυτό το ατομικό ρεκόρ το οποίο κυνηγούσα όλη τη χονιά και βγήκε στην κατάλληλη στιγμή, έκαννα τρεις φορές 13.50.Ο Συναγωνισμός μετην Σαμάνη με βοήθησε πολύ και έκανα μια πολύ καλή κούρσα.”

Κώστας Δουβαλίδης 110μ εμπόδια (ΓΣ ΕΛ Βενιζέλος) “Δεν έφυγα καλά στην εκκίνηση διαφορετικά θα είχα καλύτερη επίδοση από το 13.49. Ηταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Εκανα πολύ καλή προετοιμασία τον χειμώνα και σίγουρα θα έβγαιναν πολύ καλέ επιδόσεις στη συνέχεια. Προετοιμαζόμαστε για τους Ολυμπιακούς καιμε την στήριξη της Ομοσπονδίας και των χορηγών κάναμε πολύ καλή προετοιμασία στη Νότια Αφρική. Ηρθε όμως η καραντίνα και με διέλυσε, ουσιατικά δεν έχω ακόμη συνέλθει. ‘Έκανα φέτος 4 κούρσες και έφτασα στο 13.49. Κλείνει η χρονιά για μένα εδώ, τώρα ξεκούραση και στη συνέχεια προετοιμασία για την επόμενη, την Ολυμπιακή χρονιά με καλή προετοιμασία πάντα με τη στήριξη της Ομοσπονδίας”.

Κυριάκος Ζώτος σφαιροβολία (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας με αρκετά έντονο συναγωνισμό. Μας έλλειψε ο Σκαρβέλης για να υπερασπιστεί τον τίτλο του και πιθανώς να «έβγαιναν» καλύτερες επιδόσεις. Δύσκολη και περίεργη χρονιά και φυσικά μας επηρέασε η καραντίνα. Προσπαθούσαμε να γυμναστούμε στα χωράφια κάνοντας διάφορες πατέντες».

Κατεβάστε την εφαρμογή