Εξαιρετικό ντεμπούτο της Τζένγκο με το ακόντιο των γυναικών, όριο και για την Μαγκούλια

Το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στο Μπόρας της Σουηδίας εξασφάλισε η Ελίνα Τζένγκο στον ακοντισμό και παράλληλα επιβεβαίωσε την εξαιρετική της κατάσταση, στο 5ο Χειμερινό Κύπελλο, που είναι σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη.

Η κορασίδα αθλήτρια είχε καλύτερη προσπάθεια στα 56,94 μ. και έδειξε πως και τη φετινή σεζόν θα είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσεις στις διοργανώσεις, όπου θα πάρει μέρος. Η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαρίωβ αγωνίστηκε για πρώτη φορά με το ακόντιο των γυναικών (600 γρ.) και η σημερινή της εικόνα άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον της στο αγώνισμα. Το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 ήταν 50,00 μ., ενώ το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας, το οποίο δείχνει σε θέση να κυνηγήσει είναι 57,98 μέτρα.

Με το δεξί ξεκίνησε τους αγώνες της στη θερινή σεζόν και η Μαρία Μαγκούλια, που έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, το οποίο θα γίνει το καλοκαίρι στο Μπόρας. Η νεαρή αθλήτρια έστειλε τη σφαίρα στα 15,03 μ. , επίδοση πολύ καλύτερη από το 14,60 μ., που ήταν το όριο πρόκρισης για το κορυφαίο γεγονός της κατηγορίας της. Παράλληλα η σφαιροβόλος του Γιάννη Δόνδωρου έδειξε πως σύντομα στη σεζόν θα είναι σε θέση να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ (15,25 μ.).

Τα αποτελέσματα

Κατεβάστε την εφαρμογή