Ημερίδα κλειστού στίβου το Σάββατο (20/1) στη Θεσσαλονίκη

Μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον θα έχει η ημερίδα κλειστού στίβου, που θα γίνει το Σάββατο (20/1) στο κλειστό των Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη.

Η συμμετοχή στους αγώνες είναι μεγάλη με αθλητές όλων των ηλικιακών κατηγοριών. Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας γεγονός που επιτρέπει στους αθλητές να “κατοχυρώσουν” τις επιδόσεις τους, ενόψει της δράσης κλειστού και ανοιχτού στίβου.

Τα 60 μ. εμπ. των Ανδρών θα είναι από τα αγωνίσματα με έντονο συναγωνισμό, καθώς θα συμμετάσχουν ο Γιάννης Καμαρινός και ο Χρήστος Ρούμτσιος. Ο Καμαρινός προέρχεται από το 7.88 στο μίτινγκ της Σόφιας, ενώ ο Ρούμτσιος θέλει να δώσει συνέχεια στις εμφανίσεις της περσινής χρονιάς με 7.84 από το 2023. Στα 60 μ. των ανδρών ξεχωρίζει ο Κώστας Ζήκος στην επανεμφάνιση του μετά τα προβλήματα της περσινής χρονιάς, αλλά και ο Θοδωρής Βροντινός με 6.77 την περασμένη εβδομάδα.

Αθλητές και αθλήτριες των μικρότερων κατηγοριών θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσα τους η Μαρία Ραφαηλίδου στη σφαιροβολία, που κυνηγά από νωρίς μεγάλες επιδόσεις, ο Παύλος Κριαράς στο επί κοντώ, ο Πασχάλης Γεννίκης στο ύψος και η Μάρθα Νεαμονίτη στα ψηλά εμπόδια.

Αναλυτικά οι συμμετοχές

Αποτελέσματα από τους αγώνες θα αναρτηθούν στο Roster Athletics

Κατεβάστε την εφαρμογή