Ημερίδα κλειστού στίβου ΣΕΦ – Αποτελέσματα

Ημερίδα κλειστού στίβου διεξάγεται σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Οι αγώνες ξεκίνησαν νωρίς το πρωί με τα αγωνίσματα των αθλητών και αθλητριών Κ16 και θα συνεχιστούν μετά τις 13.00 με τα αγωνίσματα Ανδρών και Γυναικών.

Η συμμετοχή στους αγώνες των μικρών ξεπέρασε κάθε προσδοκία κι έδειξε για μία ακόμη φορά την ανάγκη για έντονη αγωνιστική δραστηριότητα σε αυτές τις κατηγορίες. Παράλληλα δεν έλειψαν και οι καλές επιδόσεις.

Στο επί κοντώ των γυναικών το δίδυμο Τρανού – Μπουμπουλίδη άφησε για μία ακόμη φορά υποσχέσεις για το μέλλον. Η Γεωργία Τρανού (Πυγμή Ευόσμου) ήταν νικήτρια με 3,75 μ. και η Αναστασία Μπουμπουλιδη (ΓΣ Κηφισιάς) ακολούθησε με 3,70 μέτρα. Η Τρανού, η οποία γυμνάζεται με τον Πέτρο Μαρτινίδη, βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ, ενώ η αθλήτρια του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου έχει πετύχει φέτος 3,85 μέτρα.

Στα 60 μ. η Σοφία Κοντογιάννη (Πήγασος Ηρακλείου) μετά το 7.72 στην ημερίδα της Ιεράπετρας σημείωσε 7.74 στο ΣΕΦ κι έδειξε για μία ακόμη φορά τα αγωνιστικά της χαρίσματα. Στην ίδια απόσταση η Μισελίνα Λύτρα (ΓΣ Γλυφάδας) ήταν δεύτερη με 7.90 και η Αποστολία Αντωνάτου (ΓΣ Κεφαλληνίας) με 7.92.

Στη σφαιροβολία η Αναστασία – Μιχαέλα Ανδρεάδη (ΓΕ Κερατσινίου) με 15,14 μ., ενώ στο ύψος ο Χαράλαμπος Αλιβιζάτος (ΓΕ Κεφαλληνίας) ήταν νικητής με 1,80 μέτρα. Σα 150 μ. Ανδρών γρηγορότερος όλων ήταν ο Κώστας Αυλωνίτης (Νίκη Βύρωνα) με 17.48 και στο αντίστοιχο αγώνισμα των κοριτσιών, η Ελένη Ιακωβάκη με 19.25.

Δείτε αποτελέσματα από τους αγώνες

Κατεβάστε την εφαρμογή