Η Τόπιτς ξεχώρισε στο μίτινγκ ύψους του Φιλαθλητικού στην Καλλιθέα

Η Αντζελίνα Τόπιτς ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια στο μίτινγκ Ύψους του Φιλαθλητικού Καλλιθέας.

Το ανερχόμενο αστέρι του ύψους κατέλαβε την πρώτη θέση στον αγώνα με 1,91μ. δίνοντας συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις της χρονιάς.

Η Τόπιτς δοκίμασε και στο 1,95μ., όπου είχε καλές προσπάθειες. Η αθλήτρια αποτελεί ένα από τα μεγάλα ονόματα του ύψους παγκοσμίως και μία από τις αθλήτριες που αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο την επόμενη δεκαετία.

Η Παναγιώτα Δόση ήταν δεύτερη με 1,78μ., ωστόσο δεν έμεινε ικανοποιημένη από την παρουσία της και από το γεγονός ότι απέτυχε στο 1,81 μέτρα. “Κάνω αρκετά λάθη τεχνικής που δε μου επιτρέπουν να πάω όσο ψηλά μπορώ. Σήμερα αγωνίστηκα με μικρότερη φορά γιατί δε χωρούσα. Χρειάζομαι αγώνες, τους οποίους θα επιδιώξω το επόμενο διάστημα“, δήλωσε η Δόση με το τέλος του αγώνα.

Στην τρίτη θέση ολοκλήρωσε τον αγώνα της η Δέσποινα Μαλταμπέ με 1,78μ., προσπάθεια που πέρασε με τη δεύτερη. “Ήθελα να έχω κάνει το 1,81μ., Καθώς είναι ένα ύψος που σίγουρα έχω. Είμαι σε καλή κατάσταση και περιμένω να ανέβω υψηλότερα. Ο αγώνας σήμερα ήταν ωραίος, τον απόλαυσα“, είπε από την πλευρά της η αθλήτρια του Γιάννη Κουτσογιαννόπουλου.

Το 1ο μίτινγκ ύψους του Φιλαθλητικού Καλλιθέας έδωσε μια επιπλέον νότα στη χειμερινή σεζόν και αναμένεται και τα επόμενα χρόνια να αποτελέσει βασική διοργάνωση της σεζόν. Ο αγώνας ανήκει στη σειρά Challenge της WA.

Κατεβάστε την εφαρμογή