Η συνέντευξη Τύπου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10χλμ. βάδην

Η συνέντευξη Τύπου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10χλμ. βάδην δόθηκε την Τετάρτη (30/4) στη Συκιά Ξυλοκάστρου. Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, Κωνσταντίνος Βινατσέλας και η Β’ Ειδική Γραμματέας ΣΕΓΑΣ, Παρασκευή Παχατουρίδου βρέθηκαν στο πάνελ και μίλησαν για το αθλητικό γεγονός που θα γίνει το Σάββατο 11 Μαΐου.

Ο Δήμαρχος Βλάσης Τσιώτος τόνισε την σημασία της έλευσης ενός τόσο σημαντικού αγώνα, που θα διεξαχθεί στον παραλιακό δρόμο του όμορφου Ξυλοκάστρου και τη σημασία της διεξαγωγής αθλητικών διοργανώσεων αυτού του επιπέδου στην πόλη.

Την πεποίθηση της πως η διοργάνωση θα αποτελέσει μία ακόμη γιορτή για τον στίβο εξέφρασε η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σοφία Σακοράφα. Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ τόνισε τη σημαντικότητα του αγώνα για την Ομοσπονδία, ενώ επισήμανε πως στόχος της Ομοσπονδίας είναι μέσα από τις διοργανώσεις στην περιφέρεια και τις συνεργασίες με τους τοπικούς φορείς να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον των νέων για τα αθλήματα του στίβου. Παράλληλα η κ. Σακοράφα αναφέρθηκε και στη σημασία της στήριξης της διοργάνωσης από τους πολίτες, τους οποίους κάλεσε να βγουν στο δρόμο για να χειροκροτήσουν τους αθλητές και τις αθλήτριες μας.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10χλμ. βάδην θα γίνει το Σάββατο 11 Μαΐου και θα συγκεντρώσει στο Ξυλόκαστρο κορυφαία ονόματα των αγωνισμάτων του βάδην.

Κατεβάστε την εφαρμογή