Η Σπανουδάκη ξεκινάει με αισιοδοξία τη σεζόν

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη είναι από τις αθλήτριες που έχουν ήδη κλείσει θέση στην εκκίνηση των 60 μ. στο Ευρωπαϊκό κλειστού στην Κωνσταντινούπολη.

Η έμπειρη σπρίντερ έχει το όριο από την περσινή σεζόν κι έτσι δεν…έχει το άγχος και την πίεση της πρόκρισης. H συμμετοχή στο κορυφαίο γεγονός της σεζόν δεν είναι το μοναδικό ζητούμενο για εκείνη, αφού μεγάλος της στόχος είναι να τη συνδυάσει με μια καλή παρουσία.

Η έμπειρη σπρίντερ έχει ολοκληρώσει δίχως προβλήματα την προετοιμασία της και αυτός είναι κι ένας λόγος που την κάνει αισιόδοξη για τη φετινή σεζόν.

Ο μεγάλος στόχος της σεζόν είναι μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό της Κωνσταντινούπολης. Φέτος μπορώ να πω πως ολοκληρώσαμε την βασική προετοιμασία δίχως προβλήματα. Τόσο η προετοιμασία στο Βελιγράδι, όσο και αυτή που ακολούθησε στην Αθήνα ολοκληρώθηκε δίχως τραυματισμούς και ασθένειες. Αυτό με κάνει αισιόδοξη για το υπόλοιπο της σεζόν. Είμαι ακόμη αρκετά φορτωμένη από τον όγκο της προπόνησης, ωστόσο θέλω από τον πρώτο μου κιόλας αγώνα να τρέξω γρήγορα“, είπε αρχικά η Σπανουδάκη και συμπλήρωσε: “Θα ανοίξω τη σεζόν στο Ντίσελντορφ στις 29/1, ενώ θα τρέξω στις 15/2 στο Βελιγράδι. Ανάλογα με το πως θα ξεκινήσει η σεζόν θα εξαρτηθεί και σε ποιες άλλες διοργανώσεις θα συμμετάσχω. Σε κάθε περίπτωση πριν από το Ευρωπαϊκό θα ήθελα να κάνω περίπου πέντε αγώνες“. Η Σπανουδάκη πριν ένα χρόνο σημείωσε 7.23 στα 60 μ. ισοφάρισε το ατομικό της ρεκόρ στο αγώνισμα και έπιασε το όριο (7.24) για το κορυφαίο γεγονός της σεζόν. Η αθλήτρια ταλαιπωρήθηκε αρκετά το καλοκαίρι, όταν νόσησε από covid-19 και δεν κατάφερε έπειτα να βρει τον ρυθμό της.

Κατεβάστε την εφαρμογή