Η πρώτη προπονητική συγκέντρωση Κρήτης

Με μεγάλη επιτυχία υλοποιήθηκε το Σάββατο 28/1 στο Δημοτικό στάδιο Αγίου Νικολάου Λασιθίου, η πρώτη προπονητική συγκέντρωση των αθλητών – αθλητριών της Κρήτης, που προγραμμάτισε ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και η Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης στο πλαίσιο λειτουργίας του νέου προγράμματος της ομοσπονδίας μας «Γυμνάζομαι με τους καλύτερους».

Η προπονητική συγκέντρωση αφορούσε τους αθλητές των δρόμων και πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του συντονιστή δρόμων μεσαίων – μεγάλων αποστάσεων Δ. Θεοδωρίδη, του συνεργάτη ομοσπονδιακού Λ. Ραφαϊλάκη, του τεχνικού συνεργάτη του πιλοτικού κέντρου αναπτυξιακού αθλητισμού Κρήτης Π. Ασλανίδη, του τεχνικού Ανάπτυξης Μ. Καλούδη και των προπονητών των αθλητών – αθλητριών. Το Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.ΓΑ.Σ. Κρήτης εκπροσώπησαν ο πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος της Ε.Α.Σ. Π. Αντωνακάκης και  Ν. Παγκάλου.

Μετά το τέλος της προπονητικής συγκέντρωσης έγινε συζήτηση και αλληλοενημέρωση μεταξύ των προπονητών. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τους προπονητές, από την Πρόεδρο του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. κ. Σ. Σακοράφα, τον Γεν. Γραμματέα κ. Γ. Γιατρουδάκη και τον Αντιπρόεδρο και πρόεδρο της Ε.Σ.Α.Σ. κ. Κ. Κεντέρη.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα προγραμματιστούν προπονητικές συγκεντρώσεις  για όλα τα αγωνίσματα και σε άλλες πόλεις της Κρήτης.

Κατεβάστε την εφαρμογή