Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα στην Καλαμάτα για τα Παπαφλέσσεια

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα βρέθηκε σήμερα στην Καλαμάτα, προκειμένου να παρακολουθήσει το διεθνές μίτινγκ Παπαφλέσσεια και να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου, Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα βράβευσε τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ στη διάρκεια των Παπαφλεσσείων (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Η κ. Σακοράφα παρέθεσε γεύμα στον Βούλγαρο παράγοντα, αλλά και στον β΄ αντιπρόεδρο της ABAF, Λάμπρο Παπακώστα. Στη διάρκεια του γεύματος είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα που έχουν να κάνουν με τον στίβο στην Ελλάδα και για την Ευρώπη γενικότερα. Ο Καραμαρίνοφ ήρθε στην Ελλάδα ως προσκεκλημένος των Παπαφλεσσειών και ζήτησε να συναντηθεί με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σόφία Σακοράφα.

Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας και ο πρόεδρος της ΕΑ παρακολούθησαν παρέα τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών, που μετείχαν στα φετινά Παπαφλέσσεια. Στη διάρκεια των αγώνων Καραμαρίνοφ βραβεύτηκε για την προσφορά του στον στίβο. Ο πρωταθλητής του τριπλούν Νίκος Ανδρικόπουλος τιμήθηκε από τους διοργανωτές για το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης.

Κατεβάστε την εφαρμογή