Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα σε Μάνδρα και Ρέντη για τη δημιουργία νέων προπονητικών κέντρων

Την έλλειψη κατάλληλων αθλητικών χώρων στην Αττική, τόσο για προπόνηση, όσο και για τη διοργάνωση αγώνων προσπαθεί να καλύψει με συντονισμένες ενέργειες η διοίκηση του ΣΕΓΑΣ.

Την εβδομάδα που μας πέρασε, αντιπροσωπεία του ΣΕΓΑΣ, με επικεφαλής την πρόεδρο Σοφία Σακοράφα, επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Μάνδρας – Ειδυλλίας, Αρμόδιο Δρίκο – σε συνέχεια της συνάντησής τους στα γραφεία της ομοσπονδίας στις 12 Φεβρουαρίου – με αντικείμενο την προοπτική δημιουργίας ενός ολοκαίνουργιου προπονητικού κέντρου στην περιοχή.

Η κ. Σακοράφα, μαζί με τον Β’ αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Ιάκωβο Πετσούλα και τους τεχνικούς της ομοσπονδίας διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι ότι η έκταση που πρότεινε ο Δήμαρχος πληροί τις προϋποθέσεις για τη δημιουργία ενός σύγχρονου προπονητικού κέντρο, που θα μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες της Δυτικής Αττικής.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα και ο Β’ αντιπρόεδρος Ιάκωβος Πετσούλας στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Μάνδρας – Ειδυλλίας, Αρμόδιο Δρίκο.

Εξάλλου, στο πλαίσιο της ίδιας κατεύθυνσης, η πρόεδρος Σοφία Σακοράφα, συνοδευόμενη από τεχνικό προσωπικό του ΣΕΓΑΣ, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Κώστα Μαραγκάκη.

Η περιοχή διαθέτει προπονητήριο 200 μέτρων, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθεί στίβος 400 μέτρων με έξι διαδρομές, κατάλληλος για τη διοργάνωση επίσημων αγώνων.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα με τον Δήμαρχο Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Κώστα Μαραγκάκη.

Και αυτή η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν στις απαραίτητες ενέργειες που θα οδηγήσουν στον σχεδιασμό και την ολοκλήρωση του έργου.

Κατεβάστε την εφαρμογή