Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στην Ισπανία για ένα γρήγορο 10άρι

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μετέχει στα 10χλμ. βάδην στo διεθνές μίτινγκ της Μαδρίτης, την Κυριακή (30/4), στο τελευταίο της δυνατό τεστ ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων του Ποντεμπράντι (21/5).

Η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 20χλμ. και 35χλμ. βάδην θα έχει την ευκαιρία για έναν δυνατό αγώνα και γατί όχι και για ένα ακόμη πανελλήνιο ρεκόρ μέσα στη σεζόν.

“Είμαι αρκετά κουρασμένη από την προπόνηση που έχει προηγηθεί, ωστόσο ο αγώνας θα έχει πολύ μεγάλο συναγωνισμό και θεωρώ πως μπορώ να κυνηγήσω έναν καλό χρόνο. Πιστεύω πως αν δεν έχει πολύ ζέστη θα γίνει μια γρήγορη και ενδιαφέρουσα κούρσα. Σε κάθε περίπτωση ο αγώνας αυτός είναι ένα προπονητικό πέρασμα ενόψει του Ευρωπαϊκού Ομάδων στο Ποντεμπράντι”, είπε η Ντρισμπιώτη που θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει και πάλι δυνατά ονόματα του βάδην.

Η Ντρισμπιώτη τον περασμένο Φεβρουάριο πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ στα 20χλμ. βάδην με 1.28.12, ενώ στις 11 Μαρτίου ήταν πρώτη στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στα 20χλμ. με 1 ώρα 29.56.

“Η φετινή χρονιά είναι η ευκαιρία να διορθώσω λάθη και αδυναμίες ενόψει των Ολυμπιακών του 2024. Και αυτό θα το πετύχω μέσα από τους αγώνες. Σε αυτό το επίπεδο οι λεπτομέρειες νομίζω είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά και κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα. Στόχος φέτος να κάνω όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες μπορώ”, κατέληξε η Ελληνίδα.

Η Ντρισμπιώτη θα αναχωρήσει για την Ισπανία την Παρασκευή (28/4). Η Ντρισμπιώτη έχει ατομικό ρεκόρ στα 10χλμ. 44.19 από πέρασμα σε αγώνα 20χλμ. βάδην το 2020.

Κατεβάστε την εφαρμογή