Η Νικόλ Κυριακοπούλου προχωράει βήμα, βήμα στη νέα σεζόν

Η Νικόλ Κυριακοπούλου επέστρεψε εδώ και αρκετές εβδομάδες στη βάση της, στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία της για την επόμενη χρονιά.

Η έμπειρη αθλήτρια με πλειάδα διακρίσεων στο ενεργητικό της, ξεκίνησε την προετοιμασία της, ωστόσο ακόμη δεν έχει βάλει τους στόχους για τη νέα χρονιά.

Προχωράμε και βλέπουμε. Εννοείται πως γυμνάζομαι κανονικά και με στόχο να κυνηγήσω μεγάλα άλματα. Δεν μπαίνω ποτέ στους αγώνες για να κυνηγήσω κάτι λίγο. Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω και φέτος. Παρόλα αυτά δεν είμαι ακόμη σε θέση να απαντήσω για το αν θα συμμετάσχω στους αγώνες κλειστού. Αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσω ανάλογα με την κατάσταση στην οποία θα βρίσκομαι“, είπε η “ασημένια” πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2018 και “χάλκινη” την επόμενη χρονιά στο Ευρωπαϊκό κλειστού.

Υπάρχει ένας προγραμματισμός που φτάνει μέχρι το 2024 και τους Αγώνες του Παρισιού. Σίγουρα θέλω να έχω συμμετοχή στους πέμπτους Ολυμπιακούς της καριέρας μου, ωστόσο αν δεν βγει δεν θα είναι κάτι που θα με ενοχλήσει“, συμπλήρωσε η αθλήτρια του Φώτη Στεφανή, που στην καριέρα της έχει καταφέρει να κατακτήσει μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτoύ, ενώ ήταν όγδοη το 2021 στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Η Κυριακοπούλου το 2022 δεν πήγε όσα καλά θα ήθελε, αφού αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα στη διάρκεια της προετοιμασίας της. Παρόλα αυτά συμμετείχε για έκτη φορά σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού.

Κατεβάστε την εφαρμογή