Η νέα γενιά του ελληνικού στίβου κέρδισε το χειροκρότημα σε Ελευθερούπολη και Χαλκίδα

Δύο πόλεις, δύο στάδια, εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες και εκατοντάδες θεατές στις εξέδρες.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 έγινε το Σαββατοκύριακο σε Ελευθερούπολη και Χαλκίδα κι έδωσε χρώμα στο κατά τα άλλα συννεφιασμένο τοπίο. Η επόμενη γενιά του ελληνικού στίβου, κόντρα στις δυσκολίες που προέκυψαν από τον καιρό και με σύμμαχο τη θέληση και την πίστη σε αυτό που αγαπούν κατάφερε να δώσει ενθαρρυντικά μηνύματα για το μέλλον.

Εξίσου ενθαρρυντική ήταν και η παρουσία του κόσμου που γέμισε τα στάδια και τις δύο ημέρες των αγώνων. Γονείς, συγγενείς, φίλοι του στίβου αγκάλιασαν τις προσπάθειες των νεαρών και με το χειροκρότημα τους έδωσαν ώθηση στην προσπάθειά τους. Οι αγώνες έγιναν με επιτυχία και τη στήριξη της δημοτικής αρχής των δύο πόλεων και των τοπικών ΕΑΣ.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, βρέθηκε το Σάββατο στη Χαλκίδα, για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες του Νοτίου Ομίλου και είχε την ευκαιρία να μιλήσει στους μικρούς αθλητές και στις αθλήτριες, να τους ευχαριστήσει για την προσπάθεια που κάνουν και να τους ενθαρρύνει να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο.

Η Ομοσπονδία στο πλαίσιο της ενημέρωσης αθλητών και αθλητριών για Πολιτική Διασφάλισης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μοίρασε ενημερωτικά φυλλάδια και μπλουζάκια σε όλους τους μετέχοντες των δύο ομίλων.

Το επόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στις 1-2 Ιουλίου στην Πάτρα και θα αφορά στην κατηγορία Ανδρών/Γυναικών Κ18.

Αποτελέσματα από τους αγώνες

Κατεβάστε την εφαρμογή