Η καλοκαιρινή γιορτή του Γ.Α.Σ. Χολαργού

Μια εξαιρετική καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια γιορτή του στίβου του Γ.Α.Σ. Χολαργού, πολύ διαφορετική από όλες τις άλλες, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Ιουνίου το απόγευμα στο στάδιο ΜΑΡΚ ΜΑΡΣΩ.

Το 2024 είναι μια Ολυμπιακή χρονιά και γι’ αυτό ο ΓΑΣΧ εμπλούτισε τη γιορτή του με μερικά σχετικά στοιχεία:
•      Τη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής φλόγας
•      Το άναμμα του βωμού που σηματοδοτεί την έναρξη των αγώνων
•      Τους κότινους τα βραβεία – έπαθλα των νικητών
•      Τη λήξη των αγώνων με τον σχηματισμό των Ολυμπιακών κύκλων

και διοργάνωσε τους δικούς του μίνι «Ολυμπιακούς Αγώνες».

Η γιορτή ξεκίνησε με τη λαμπαδηδρομία γονιών και παιδιών ανά τμήμα, υπό τους ήχους της μουσικής  του Βαγγέλη Παπαθανασίου.

Ακολούθησε επίδειξη αγωνισμάτων στίβου από τα παιδιά ανά τμήμα:  Νήπια: 40 μ. ταχύτητα, Α-Β δημοτικού: άλμα σε μήκος, Γ-Δ-Ε: 350 μ. αντοχή, Κ14 (ΣΤ’ δημοτ. και Α’ γυμν.): ρίψεις, Κ16 (Β-Γ Γυμν.): σκυτάλη 4 x 80 μ. αγοριών και κοριτσιών.

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι έξι καλύτερες επιδόσεις στις μετρήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια των προπονήσεων στα παιδιά Γ’, Δ’ και Ε’ δημοτικού και το αγωνιστικό μέρος ολοκληρώθηκε με στίβο μάχης για όλα τα παιδιά.

Η τελετή λήξης της γιορτής, των «Ολυμπιακών Αγώνων» έγινε  με ομαδικό σχηματισμό των Ολυμπιακών κύκλων από γονείς και παιδιά, με καθοδήγηση των προπονητών.

Ο ΓΑΣΧ ευχαριστεί όλο το προπονητικό team του στίβου για την άψογη οργάνωση αυτής της υπέροχης γιορτής. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην προπονήτρια Κωνσταντίνα Θεοδοσιάδη που είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια των κότινων, της δάδας, του βωμού. Τη μουσική της γιορτής επιμελήθηκε ο κ. Χρήστος Κοντογιώργος τον οποίον ο ΓΑΣΧ ευχαριστεί θερμά.

Τα πλούσια εδέσματα του μπουφέ πρόσφεραν οι γονείς τους οποίους ο ΓΑΣΧ ευχαριστεί που είναι κοντά στα παιδιά τους και στο σύλλογο.

Και να μην ξεχνάμε ότι:

Το Αθλητικό ιδεώδες είναι: ένα, διαχρονικό και πανανθρώπινο!
Είναι «Το σύνολο των αρχών και αξιών με τις οποίες ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός εμπλούτισε τον αθλητισμό, προάγοντάς τον σε μέσο εξάσκησης του σώματος, καλλιέργειας του πνεύματος, εξευγενισμού της ψυχής και σύσφιξης των ανθρωπίνων σχέσεων».

Οι προπονητές, οι προπονήτριες  και τη διοίκηση του στίβου του ΓΑΣΧ εύχονται σε όλους καλό καλοκαίρι και καλούς Ολυμπιακούς αγώνες!

Κατεβάστε την εφαρμογή