Η γιορτή βράβευσης των κορυφαίων του ΑΟΠΦ

Παρουσία τής προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Σοφίας Σακοράφα, του δημάρχου Π. Φαλήρου, Γιάννη Φωστηρόπουλου, του προέδρου της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Πειραιά και Νοτιοδυτικής Αττικής, Θόδωρου Βώσσου, του προέδρου του ΑΟΠΦ, Νίκου Δέτση, παλαιών πρωταθλητών του συλλόγου, δημοτικών συμβούλων και πλήθους κόσμου, ο ιστορικός Α.Ο. Π. Φαλήρου βράβευσε τους κορυφαίους αθλητές του τού στίβου για το 2023, κατά την διάρκεια της ετήσιας γιορτής της κοπής της Πίτας του τμήματος. Μιας γιορτής, που έγινε έστω και μέσα στις… Απόκριες, λόγω προηγούμενων κωλυμάτων των σχετιζόμενων με αυτήν.

Βραβεύτηκαν, μεταξύ άλλων, οι επτά αθλητές και αθλήτριες (Γιώργος Σταμούλης, Γιάννης Ζαννιάς, Πέτρος Κεχιόπουλος, Γλυκερία Σκάρκου, Νίκος Τσώνης, Αλεξάνδρα Τσερνόβα, Θόδωρος Αναγνώστου), που κατέκτησαν μετάλλια (συνολικά 12, τα 11 ατομικά και ένα ομαδικό στο ανώμαλο δρόμο της κατηγορίας ανδρών) σε πανελλήνια πρωταθλήματα.

Έπαθλα απονεμήθηκαν, επίσης, σε όσους αθλητές βαθμολογήθηκαν σε πανελλήνια πρωταθλήματα ή κατέκτησαν μετάλλια σε διασυλλογικά πρωταθλήματα ή πρόσφεραν βαθμούς στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών.
Τιμήθηκαν και οι προπονητές του συλλόγου, διότι, χάρη στην εργασία τους, ο Α.Ο.Π.Φ. ανέβηκε από την 88η θέση, στην 31η της κατάταξης του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.!

Πραγματοποιήθηκαν και ειδικές τιμητικές βραβεύσεις, σε… λιλιπούτειους αθλητές και αθλήτριες (Όλγα Καπόλου, Παναγιώτα Γροντή, Νίκος Γαγλίας) και στον παλαιό… μπασκετμπολίστα του Α.Ο.Π.Φ, Γιώργο Γεωργιάδη για την σημαντική συμβολή του στην επαναδραστηριοποίηση του τμήματος στίβου το 1970, έπειτα από σχεδόν διετή αδράνεια.

Κατεβάστε την εφαρμογή