Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου βράβευσε όσους και όσες διακρίθηκαν το 2023

Την Παρασκευή 19 Απριλίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & ΝΠ, πραγματοποιήθηκε από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου εκδήλωση βραβεύσεων διακριθέντων αθλητών-τριών σε Διεθνείς Συναντήσεις και Πανελλήνια Πρωταθλήματα κατά την αγωνιστική περίοδο 2023.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν επίσης οι προπονητές-τριες τους, τα σωματεία της ΕΑΣ, τα σωματεία Α.με.Α. κλασικού αθλητισμού, καθώς και θεσμικά πρόσωπα και φορείς για την προσφορά τους στον κλασικό αθλητισμό των νησιών μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, αθλητές-τριες, γονείς, μέλη Δ.Σ των σωματείων, προπονητές-τριες ο Ολυμπιονίκης και Α΄ Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης, ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, Μ. Κουτουλάκης, η Βουλεύτρια του Κ.Κ.Ε., Μ. Κομνηνάκα,  ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Π. Χριστόφας, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου, Α. Ροδίτης, ο πρόεδρος τους Λιμενικού Ταμείου Λέσβου, Π. Τακτικός, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Β. Αιγαίου, Θ. Βαλσαμίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Χ. Δαγιέλλης, ο Γενικός Δ/ντής της Γ.Γ. Αιγαίου & ΝΠ, Π. Βουγιούκας – Μιχαλακέλλης, ο Προϊστάμενος της Β΄/θμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, Τ. Θεοφανέλλης, ο Αντιπρόεδρος της Τ.Ε. Καλαθοσφαίρισης Λέσβου, Α. Ελευθερίου, η Πρόεδρος των Lesvos Runners κα Ε. Δαγκλή, ο Πρόεδρος, Π. Αβαγιανός και τα μέλη του Συνδέσμου Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Λέσβου, ο Πρόεδρος του συλλόγου Α με Α «ΑΧΤΙΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ», Ι. Αντωνίου, ο τ. Πρόεδρος της Ένωσης, Μ. Ντουντούλας. καθώς και φίλοι του κλασικού αθλητισμού.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον  χαιρετισμό του Προέδρου της Ένωσης, Απόστολου Πατέστου, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στην εκδήλωση και τόνισε πως αυτή η εκδήλωση θα πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο ως ελάχιστη ανταμοιβή των επίπονων προσπαθειών όλων των παραγόντων του στίβου στα νησιά. Σημείωσε ακόμα ότι η  πραγματοποίηση της εκδήλωσης γίνεται με την οικονομική υποστήριξη της Γ.Γ. Αιγαίου & ΝΠ, η οποία στηρίζει έμπρακτα την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου και τον κλασικό αθλητισμό των νησιών και έθεσε τις προτεραιότητες της ΕΑΣ.

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης, έδωσε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, τα σωματεία και τους προπονητές τους για τον δύσκολο αγώνα τους και τα  θετικά αποτελέσματά τους, τονίζοντας τη σημασία του να μην εγκαταλείπουν τις προσπάθειές τους και  να κυνηγούν τα όνειρά τους. Έκανε ειδική αναφορά στον πρώτο του προπονητή, Γρηγόρη Κοντό, που συνέβαλλε καθοριστικά στην εξέλιξή του ως αθλητής και τον ευχαρίστησε ιδιαίτερα. Ανέφερε ότι βίωσε από μικρός τα προβλήματα των νησιών μας  και πως όλοι μαζί  (ΣΕΓΑΣ,  ΕΑΣ, ΓΓΑΙΝΠ και τοπική αυτοδιοίκηση) θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν για το καλύτερο του Κλασικού Αθλητισμού της Λέσβου και Λήμνου.

Ακολούθησαν βραβεύσεις αθλητών – τριών, σωματείων, προπονητών και φορέων / προσωπικοτήτων για την στήριξη τους στην ΕΑΣ και την προσφορά τους στον Κλασικό Αθλητισμό της περιοχής.

Κατεβάστε την εφαρμογή