Η Δόση γίνεται μόνιμη κάτοικος Αθήνας και ανυπομονεί για την προετοιμασία στη Σμύρνη

Για να πετύχει κάποιος σε ό,τι κάνει στη ζωή του είναι δεδομένο ότι πρέπει να δοθεί ολοκληρωτικά. Η Παναγιώτη Δόση το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Η ασημένια πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κατηγορία Κ23 στο ύψος, τον περασμένο Ιανουάριο επισκέφτηκε για ολιγοήμερη προετοιμασία την Αθήνα και διαπίστωσε κάτι που μέχρι εκείνη την στιγμή δεν της είχε περάσει από το μυαλό… 

Η Παναγιωτά Δόση στην πρώτη της συμμετοχή σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI).

Όταν ήρθαμε για προετοιμασία στην Αθήνα και είδαμε τις εγκαταστάσεις τότε σκεφτήκαμε ότι πρέπει να φύγουμε από τη Θεσσαλονίκη. Είχα τελειώσει τις σπουδές μου στην πόλη οπότε δεν με κρατούσε κάτι εκεί. Επιπλέον, στο Ολυμπιακό στάδιο υπάρχουν σταθερές συνθήκες χειμώνα καλοκαίρι για προπόνηση. Όταν μείναμε στην Αθήνα για προετοιμασία συνειδητοποιήσαμε ότι η καλύτερη λύση ήταν να μείνουμε μόνιμα στην πόλη”, είπε η Δόση που προπονείται με τον πατέρα της Θοδωρή Δόση

Τις επόμενες ημέρες θα μετακομίσει οριστικά σε σπίτι που βρήκε κοντά στο Ολυμπιακό στάδιο και στις 3 Απριλίου θα αναχωρήσει για προετοιμασία. “Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με την προετοιμασία. Θα είμαστε μαζί με το γκρουπ του Γιώργου Πομάσκι αλλά και του Ντράγκουντιν Τόπιτς οπότε όλο αυτό είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει να γίνει καλή δουλειά”, συνέχισε η 23χρονη άλτρια του ύψους που θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 3 με 24 Απριλίου στη Σμύρνη. 

Η Παναγιώτα Δόση πανηγυρίζει που ξεπέρασε το 1,90 μ. κατά τη διάρκεια του Πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου στο ΣΕΦ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI).

Η περίοδος του κλειστού στίβου ολοκληρώθηκε με ανάμικτα συναισθήματα. “Ο κλειστός στίβος πήγε καλά αλλά είχα το πρόβλημα με το πόδι μου. Μπήκαμε ουσιαστικά σε αγώνες χωρίς τεχνική γιατί πονούσα αλλά παρόλα αυτά είμαι ευχαριστημένη που κατάφερα να πηδήξω”, δήλωσε η Δόση και συνέχισε για τα επόμενα βήματα: “Έχω ξεκουραστεί πλέον. Έκανα την αποκατάσταση και τώρα μπαίνουμε σε εισαγωγική προπόνηση με σκοπό στη Σμύρνη να κάνουμε καλή προετοιμασία. Στόχος είναι να μπω σε αγώνες τον Μάιο με απώτερο στόχο το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και στους Ολυμπιακούς αγώνες”. 

Η Παναγιώτη Δόση το περασμένο καλοκαίρι είχε βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ με 1,91 μ. κατά τη διάρκεια του αγώνα της στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στο Κράγεβο. Η καλύτερη στιγμή του 2023 ήταν αδιαμφισβήτητα το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο ύψος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 στο Έσπο, ενώ πήρε μέρος και για πρώτη φορά σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Στη Βουδαπέστη αγωνιζόμενη με βαρύ διάστρεμμα πήρε την 34η θέση (1,80 μ. στον προκριματικό).

Κατεβάστε την εφαρμογή