Η Danone Nutricia είναι ο νέος επίσημος υποστηρικτής του ΣΕΓΑΣ

Η ανάπτυξη της Ομοσπονδίας σε όλα τα επίπεδα φέρνει κοντά της εταιρείες και φορείς με τους οποίους μπορεί να μοιραστεί κοινούς στόχους και οράματα.

Ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Κεντέρης και ο Country Manager της Danone Nutricia Ελλάδας, Σίμος Λουλούμαρης

Λίγο πριν την μεγάλη γιορτή για τα 40 χρόνια από τον πρώτο Διεθνή Μαραθώνιο της Αθήνας η Ομοσπονδία απέκτησε έναν ακόμη πολύτιμο σύμμαχο. Η Danone κορυφαία εταιρεία στο χώρο των τροφίμων θα είναι δίπλα στο έργο της Ομοσπονδίας και θα συμβάλει ακόμη περισσότερο στην υλοποίηση του. Ο ΣΕΓΑΣ, η μεγαλύτερη αθλητική Ομοσπονδία, υλοποιεί ένα πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα. Οι εθνικές ομάδες έχουν συμμετοχή στα κορυφαία γεγονότα όλων των κατηγοριών, ενώ η Ομοσπονδία συμβάλει στην ανάπτυξη του αθλητισμού στη βάση και παράλληλα με τις δράσεις της έχει θετική επιρροή στην κοινωνία.

“Η εξωστρέφεια της Ομοσπονδίας, η διάθεση για δημιουργία σε όλους τους τομείς, αλλά και η ανάγκη για αλλαγή εκεί που απαιτείται μας οδηγούν στο να αναζητούμε νέους συμμάχους. Με την Danone Nutricia μοιραζόμαστε κοινούς στόχους και οράματα, αλλά και την πεποίθηση πως με τη συνεργασία έρχονται τα καλύτερα αποτελέσματα. Η έναρξη της συνεργασίας συμπίπτει με τον 40ο Μαραθώνιο Αθήνας, ο οποίος αναμένεται να είναι και ο μεγαλύτερος στην ιστορία του”, είπε ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης.

Ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Κεντέρης και ο Country Manager της Danone Nutricia Ελλάδας Σίμος Λουλούμαρης με τις ομάδες εργασίες ΣΕΓΑΣ και Danone

Από την πλευρά του ο Country Manager της Danone Nutricia Ελλάδας, Σίμος Λουλούμαρης, δήλωσε για τη νέα συνεργασία: “Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή, να είμαστε επίσημοι υποστηρικτές του ΣΕΓΑΣ και των μεγαλύτερων δρομικών αγώνων που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα. Μέσα από αυτή τη συνεργασία στη Danone Nutricia κάνουμε ακόμη ένα βήμα για να εκπληρώσουμε την αποστολή μας, να φέρουμε υγεία μέσω των τροφίμων σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Στόχος μας αποτελεί να εμπνεύσουμε κάθε αθλητή που θα συμμετάσχει στον 40ο Επετειακό Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας για μια πιο υγιεινή και βιώσιμη διατροφή αλλά και συνήθειες κατανάλωσης, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και στο περιβάλλον. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα τρέξουμε μαζί με όλους τους αθλητές”.

Κατεβάστε την εφαρμογή