Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κορυφαία αθλήτρια στην Ευρώπη

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη αναδείχθηκε κορυφαία αθλήτρια στην Ευρώπη για το μήνα Αύγουστο, με βάση την ψηφοφορία που έγινε στα social media της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν από τα πρόσωπα των αγώνων, καθώς κέρδισε δυο χρυσά μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Με τις νίκες της, τόσο στα 20χλμ. όσο και στα 35χλμ, έκανε ένα ιστορικό νταμπλ και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο μια φοβερή χρονιά για την ίδια.

Η Ντρισμπιώτη ήταν υποψήφια μαζί με την Ολλανδέζα Φέμκε Μπόλ (χρυσό μετάλλιο σε 400μ./ 400μ. εμπ./ 4χ400μ.), την Αλβανίδα Λουίζα Γκέγκα (χρυσό μετάλλιο στα 3.000μ. στιπλ) και την Γερμανίδα Τζίνα Λουκενκέμπερ (χρυσό μετάλλιο σε 100μ./ 4χ100μ.), συγκέντρωσε τις περισσότερες θετικές ψήφους και κατάφερε να κερδίσει αυτήν την τιμητική διάκριση.

Με αυτήν τη διάκριση και την ανάδειξη του Μίλτου Τεντόγλου ως κορυφαίου αθλητή του μήνα, η Ελλάδα κάνει ένα μοναδικό νταμπλ και ο μήνας Αύγουστος ανήκει ολοκληρωτικά στη χώρα μας και στις διακρίσεις της Εθνικής μας Ομάδας στίβου.

Κατεβάστε την εφαρμογή