Γκαλά Φιλοθέης: Φοβερή Γκούσιν και 1,94 μέτρα στο ύψος

Η Τατιάνα Γκουσιν έκανε σήμερα τον καλύτερο αγώνα της ζωής της, καθώς εκμεταλλεύτηκε την φοβερή της κατάσταση και το ένθερμο κοινό στις εξέδρες στο Γκαλά Γυναικών της Φιλοθέης.

FILOTHEI WOMEN GALA 2024 (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)


Το ύψος των γυναικών ήταν δίχως αμφιβολία το αγώνισμα της διοργάνωσης – για μία ακόμη χρονιά – αφού οι αθλήτριες που μετείχαν ήταν σε εξαιρετική κατάσταση.


Η Γκούσιν ξεπέρασε με τη δεύτερη το 1,94μ. ισοφάρισε το απόλυτο ατομικό της ρεκόρ και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον αγώνα. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου νωρίτερα πέρασε με την πρώτη το 1,92 μ. και ισοφάρισε το ρεκόρ της στον ανοιχτό. Η 30χρονη με το γνωστό της πάθος και ενθουσιασμό προσπάθησε στη συνέχεια να υπερβεί τα 1,96μ., ύψος στο οποίο είχε καλές προσπάθειες.


Η Γκουσιν θα συνεχίσει τους αγώνες της το Σάββατο στο Μπρνο με στόχο ακόμη μεγαλύτερα ύψη.

FILOTHEI WOMEN GALA 2024 (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)


Νικήτρια στο ύψος των γυναικών ήταν η μοναδική Αντζελίνα Τόπιτς με άλμα στα 1,94 μέτρα. Η αθλήτρια στη συνέχεια άφησε το 1,96μ. για να δοκιμάσει στα 2,00μ., ύψος που σήμερα δεν κατάφερε να ξεπεράσει, όμως, είναι σίγουρο πως θα πετύχει στις επόμενες εμφανίσεις της. Τρίτη στο αγώνισμα ήταν η Ουκρανή Τσουματσένγκο με 1,90 μέτρα.

Το χάρηκα πολύ, το Γκαλά Φιλοθέης είναι ο αγαπημένoς μου αγώνας. Μου αρέσει το στάδιο η μουσική και σήμερα ήταν εδώ όλοι οι αγαpημένοι μου άνθρωποι, οπότε σήμερα δε θα μπορούσα να κάνω κάτι λιγότερα. Τα άλματα στο 1,96 μ. ήταν καλά, ωστόσο στο 1,94 μ. άδειασα λιγάκι και δεν είχα τη φρεσκάδα που ήθελα. Ο μεγάλος στόχος παραμένει η πρόκριση στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας μου. Όλες τις προηγούμενες φορές ήμουν τραυματισμένη και δεν μπόρεσα να αγωνιστώ“, είπε η αθλήτρια με το τέλος του αγώνα.

Το στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” γέμισε και φέτος από τους φίλους του στίβου, που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες που διοργανώνει ο ΑΟ Φιλοθέης και ο Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού.
Στις εξέδρες βρέθηκαν πολλοί παλιοί πρωταθλητές, αλλά και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, που παρακολουθεί από κοντά τις προσπάθειες αθλητών και αθλητριών. Τους αγώνες παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Φιλοθέης- Ψυχικού, Χαράλαμπος Μπονάτσος.

Διαβάστε τι έγινε στα υπόλοιπα αγωνίσματα

Κατεβάστε την εφαρμογή