Γιορτή Πανιωνίου: Αθλήτρια της χρονιάς η Ισαβέλλα Κοτσαχείλη

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που έγινε στην κατάμεστη αίθουσα τελετών της Λεοντείου Σχολής στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος έκοψε την καθιερωμένη Βασιλόπιτα για τον ερχομό του νέου έτους και παράλληλα βράβευσε τους κορυφαίους αθλητές της χρονιάς για το 2023 σε όλα τα σπορ.

Παράλληλα, μέσω ψηφοφορίας που έτρεξε στα social media, ανακοινώθηκε και η αθλήτρια της χρονιάς, που ήταν η πρωταθλήτρια των 3,000 μ. στιπλ Ισαβέλλα Κοτσαχείλη, η οποία εκτός από την ανάδειξή της ως πανελληνιονίκης για πέμπτη συνεχή χρονιά, έγινε το 2023 η πέμπτη Ελληνίδα που κατέβηκε τα δέκα λεπτά στο αγώνισμα.

Η Ισαβέλλα Κοτσαχείλη τερματίζει πρώτη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 2023 στο Βόλο, στην απόσταση των 3,000 μ. στιπλ. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI)

Παρούσα στην εκδήλωση και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα η οποία κλήθηκε στη σκηνή για να βραβεύσει τις κολυμβήτριες του Πανιωνίου που διακρίθηκαν τη χρονιά που μας πέρασε κατακτώντας μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών.

Η πρόεδρος τους ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, με την ταμία του Πανιωνίου ΓΣΣ Μαρία Γαβριέλλα Αναγνωστοπούλου και τις κολυμβήτριες Ροδάνθη Γεωργιώτη, Μαρκέλλα Σαμόλη, Εύα Χαροκόπου και Φαίη Χαροκόπου.

Κατεβάστε την εφαρμογή