Φινάλε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 σε Χαλκίδα και Ελευθερούπολη

Το μέλλον του ελληνικού στίβου έδωσε το παρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16, που έγινε σε δύο ομίλους στην Ελευθερούπολη και τη Χαλκίδα.

Η συμμετοχή στη διοργάνωση ήταν μεγάλη από εκατοντάδες παιδιά των μικρών ηλικιών να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να απολαμβάνουν τη συμμετοχή τους στο μικρότερο ηλικιακά πρωτάθλημα.

Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες κατάφεραν να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες συνθήκες με τον καιρό να είναι αρκετά άστατος για τα δεδομένα της εποχής. Στην Ελευθερούπολη έγινε ο Βόρειος Όμιλος με την την ομάδα του ΑΓΣ Ιωαννίνων να αναδεικνύεται νικήτρια στα αγόρια με 92 βαθμούς, τον ΓΣ Σερρών να ακολουθεί με 82 και τον Πελασγό Λάρισας να είναι τρίτος με 71 βαθμούς.

Ο ΑΓΣΙ ήταν πρώτος και στα κορίτσια με 116 και ακολούθησαν ΓΣ Νίκη Βόλου (64) και ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης (56).

Στη Χαλκίδα, όπου συμμετείχαν τα σωματεία του Νοτίου Ομίλου, πρωταθλητής στα αγόρια αναδείχθηκε ο ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος με 63 βαθμούς και ακολούθησε ο ΑΣ Έφηβος Χίου με 44 και ο ΣΑΚΑ με 43 βαθμούς.

Στα κορίτσια ο ΓΣ Κερατσινίου ήταν πρώτος με 56 και οριακά πίσω του ακολούθησαν ο ΑΟ Κάλλιστος με 52 στη δεύτερη θέση, ενώ την τρίτη θέση μοιράστηκαν με 50 βαθμούς ο ΑΟ Φιλοθέης και ο ΟΦΚΑ Οδυσσέας.

Δείτε αποτελέσματα

Κατεβάστε την εφαρμογή