Φετινό ρεκόρ για τον Καραλή με 5,76 μ. στο Fly Olympia

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατάφερε στον αγώνα που διοργανώνει ο ίδιος να πετύχει την κορυφαία του επίδοση στη σεζόν.

Ο κορυφαίος άλτης του επί κοντώ ξεπέρασε σήμερα τα 5,76 μ. στο Fly Olympia στην Αρχαία Ολυμπία κι έδειξε την καλή του κατάσταση, μόλις μία εβδομάδα πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων. Ο αθλητής πέρασε με την πρώτη τα 5,46 μ. με την δεύτερη τα 5,61 μ., άφησε στη συνέχεια τα 5,71 μ. για να περάσει με τη δεύτερη τα 5,76 μ. για να δοκιμάσει έπειτα στα 5,86 μέτρα.

Μάλιστα το τρίτο άλμα του αθλητή σε αυτό το ύψος ήταν πολύ καλό και ο αθλητής έδειξε πως σύντομα θα είναι σε θέση να περάσει αυτό το ύψος. Ο κόσμος όπως ήταν αναμενόμενο αποθέωσε τις προσπάθειες του αθλητή, αλλά και συνολικά των αλτών που ήρθαν και φέτος στην Aρχαία Ολυμπία για να λάβουν μέρος στη διοργάνωση.

Ο Καραλής κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον αγώνα πίσω από τον Τιμπότ Κολέτ, που πέρασε τα 5,81 μέτρα. Τρίτος ήταν ο Φριτς με 5,71 μ., ύψος που πέρασαν δύο ακόμη άλτες. O 24χρονος έχει ατομικό ρεκόρ στον ανοιχτό 5,80 μ., ενώ το ρεκόρ του στον ανοιχτό ήταν 5,71 μ. από το μίτινγκ του Μπίντγκοζ.

Ο Γιάννης Ρίζος πέτυχε φετινό ρεκόρ με άλμα στα 5,46 μ., επίδοση που του έδωσε την όγδοη θέση. Το μίτινγκ έγινε και φέτος με επιτυχία και τη συμμετοχή κορυφαίων ονομάτων, αλλά και την παρουσία φίλων του στίβου στις εξέδρες. Μικροί και μεγάλοι χειροκρότησαν τις προσπάθειες των αθλητών κι έζησαν ένα μοναδικό θέαμα.

Τα αποτελέσματα

Κατεβάστε την εφαρμογή