Φετινό ρεκόρ για την Πεσιρίδου στα 60μ. εμπ. με 8.12 (vid)

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου πρόσθεσε στο ενεργητικό της δύο γρήγορες κούρσες και πολύτιμους βαθμούς στο ράνκινγκ της χρονιάς. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου τερμάτισε στην τρίτη θέση στον τελικό των 60 μ. εμπ. στο μίτινγκ του Βελιγραδίου με 8.18, ενώ νωρίτερα στον προκριματικό βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ με 8.12.

Η έμπειρη αθλήτρια έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο ΣΕΦ, όπου θα διεκδικήσει έναν ακόμη γρηγορότερο χρόνο.

Η αθλήτρια είναι εντός πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης, ενώ η σημερινή παρουσία της έδωσε πολύτιμους βαθμούς και για το Παγκόσμιο του ανοιχτού. Νικήτρια της κούρσας ήταν η Γκρέτα Κερέκες από την Ουγγαρία με 8.07 και δεύτερη η Κύπρια Δάφνη Γεωργίου με 8.11.

Στον προκριματικό των 60 μ. εμπ. αγωνίστηκε και η πρωταθλήτρια των ψηλών εμποδίων Αναΐς Καραγιάννη. Η αθλήτρια έκανε στο Βελιγράδι τον δεύτερο αγώνα της στη σεζόν και τερμάτισε σε 8.32. Ο επόμενος αγώνας της Καραγιάννη, η οποία βρίσκεται εντός πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό της Κωνσταντινούπολης – θα γίνει το Σαββατοκύριακο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με στόχο ένα χρόνο κοντά στο ατομικό της 8.18.

Στην ίδια διοργάνωση ο Πέτρος Χατζίου αγωνίστηκε στο επί κοντώ και κατέλαβε την τέταρτη θέση με άλμα στα 5,30 μέτρα.

Κατεβάστε την εφαρμογή