Ευρωπαϊκό Κ20: Η Τριανταφύλλου στον τελικό του επί κοντώ 

Η Ηλιάννα Τριανταφύλλου πριν λίγες ημέρες μας είχε πει ότι το στάδιο της Ιερουσαλήμ το νιώθει σαν να αγωνίζεται στο Καυταντζόγλειο στάδιο. Την Τρίτη (8/8) η ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ κατάφερε να πάρει με ευκολία την πρόκριση για τον τελικό του επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20. 

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κατηγορία Κ18 πέρυσι στην Ιερουσαλήμ ξεπέρασε με την πρώτη προσπάθεια όλα τα άλματα της και έδειξε ικανή να είναι και πάλι στο βάθρο μιας μεγάλης διοργάνωσης. Ξεκίνησε τον αγώνα της με 3,60 μ. και διαδοχικά ανέβηκε στα 3,80 μ., 3,90 μ. και τελικά στα 4,00 μέτρα. Η Τριαντάφυλλου και η Ολλανδή Μαρίν Κιφτ  ήταν αυτές που ξεπέρασαν με τις πρώτες προσπάθειες όλα τα ύψη στον προκριματικό. 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Κ20 / ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ 2023/ 2η ΗΜΕΡΑ. (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Καλό αγώνα έκανε και η Ευγενία-Μαρία Παναγιώτου που κατέλαβε τελικά την 14η θέση με 3,90 μ., ενώ στην συνέχεια είχε άκυρες προσπαθείς στα 4,00 μέτρα. Μάλιστα εάν η νεαρή πρωταθλήτρια είχε ξεπεράσει με την πρώτη προσπάθεια τα 3,90 μ. θα είχε πάρει την πρόκριση για τον τελικό. 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Κ20 / ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ 2023/ 2η ΗΜΕΡΑ. (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Η Αλίνα Φλώρου-Δημητριάδου στάθηκε άτυχη. Η νεαρή άλτρια του επί κοντώ κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στη μέση της, σε έναν τραυματισμό που την ταλαιπωρεί εδώ και καιρό και έτσι δεν κατάφερε να αγωνιστεί. 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Κ20 / ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ 2023/ 2η ΗΜΕΡΑ. (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Η Κατερίνα Νατσιοπούλου αγωνίστηκε στην τρίτη προκριματική σειρά των 400 μ. εμπ. από τον πρώτο διάδρομο. Η 18χρονη αθλήτρια τερμάτισε σε 62.87 πήρε την όγδοη θέση στη σειρά της και την 29η στο σύνολο. Τον ταχύτερο χρόνο των προκριματικών σημείωσε η Ουκρανή Όλια Μασανιένκοβα τερματίζοντας σε 57.30. 

Για όλες τις πληροφορίες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ20 πατήστε εδώ

Συνεχής ενημέρωση υπάρχει και στα social media της ομοσπονδίας σε Facebook, Twitter, Instagram και TikTok.

Κατεβάστε την εφαρμογή